Årets bedste kåret

I har talt! Årets wrestler 2020 er Emeritus!

Til trods for, at 2020 var et noget anderledes wrestling-år end vi er vant til, formåede Emeritus at få det bedste ud af omstændighederne.
Han var én af tre deltagere, da BODYSLAM! var inviteret til at deltage på den største wrestling-weekend i Europa under tyske wXw’s 16 Carat Gold Weekend.

Han var den første vinder af Scandi-Graps Invitational-turneringen der sparkede BODYSLAM! i gang igen efter den første nedlukning.
Han var en del af årets Match of The Year i BODSLAM!
Og for at binde en sløjfe på året, brød han endelig fri fra den maniske manipulator, BODYSLAM! Mesteren Peter Olisander.

De andre vindere var som følger:

Årets Kamp 2020: ETM (Chuck Mambo & TK Cooper) vs. Peter Olisander & Emeritus – “This Ain’t A Scene It’s An Armbar”, februar 2020.


Årets Team Team 2020: Easy Loverz (Erik Sabel, Jackpot & Bam Bam Quaade)


I har valgt da BODYSLAM! repræsenterede skandinavisk wrestling under Westside Xtreme Wrestling (wXw) 16 Carat Gold Weekend som Årets Moment. Det var en skelsættende dag for wrestling i Norden, og det sidste større show før verden lukkede ned i marts. Hvis vi skal huske 2020 for noget positivt, er Michael Fynne, Emeritus og Peter Olisanders debuter i Oberhausen på toppen af listen.
Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i 2021 and beyond.

Tak for et helt anderledes år. Vi ser frem til at mødes ved ringside endnu engang i 2021, når forholdene er til det. Støtten de shows, vi har været i stand til at afvikle i 2020 har været overvældende og på vegne af alle i BODYSLAM: Mange tak. Vi ses i 2021!