Binge-watch BODYSLAM! fra på mandag

Vi elsker live wrestling og det er vi rigtig glade for at I også gør. Når det er sagt, er det nu også meget fedt at kunne genopleve et show på video. Eller få set et show man gik glip af. Derfor er vi glade for at kunne meddele at på mandag 21/8 kommer to shows fra i vinter OnDemand – og det er kun begyndelsen!

Der er tale om “WrestleFest” fra Aarhus og “SkråenSlam” fra Aalborg. To shows med masser af fede kampe og den helt fantastiske stemning, som kun BODYSLAM-fans kan skabe. Herover er videoen for SkråenSlam og nedenfor kan du se, hvad WrestleFest kunne byde på:

I Aarhus var der dømt landskamp, da Tank forsvarede BODYSLAM! Mesterskabet mod svenske Steinbolt. Chuck Cyrus og Harley Rage kolliderede i en fantastisk heavyweight match. Kvinder lod sig ikke glemme da walisiske Kat Von Kaige gik op imod den svenske amazone Sixt. Plus så meget mere!

SkråenSlam fra et propfyldt Skråen i Aalborg havde en vanvittig triple threat hardcore match, hvor Rick Domincik, Emeritus og Vasyl satte nye standarder for kreativ våbenbrug i wrestling. Hjembyens helt Kristian Thorn var på hold med Mr. Massive imod Steibolt og Olisander. Og endnu engang stjal kvindelige wrestlere showet, da Penelope udfordrede den ondsindede Kat Von Kaige. Plus endnu flere opgør i den firkantede ring!

Så glæd dig til du kan se eller gense to af vores største wrestling shows lige så tit du har lyst. Eller downloade dem og eje dem for evigt. Det er oven i købet den bedste måde at komme i humør til mere wrestling, når vi vender tilbage til Aarhus 30. september med WrestleFest 2! Billetterne er i salg og kan købes lige her. Og man skal heller ikke glemme vores debut i Kolding søndag 22. oktober, som der kan købes billetter til lige her.