BODYSLAM! en del af wXw 16 Carat Gold Weekend

6.-8. marts 2020 finder Europas største wrestling-festival sted i Oberhausen i Tyskland. Vi er stolte af at repræsentere Danmark og Skandinavien på et specielt Showcase event lørdag 7. marts i den berømte Turbinenhalle!

7. marts bliver en stor dag for Skandinavisk wrestling på en international scene, og en stor ære for BODYSLAM! som forbund. Vi glæder os til at stå side om side med anerkendte, internationale promotions Combat Zone Wrestling (USA), Smash Wrestling (Cananda), Triple W (Spanien), Rising Sun Promotions (Italien) og Wrestling Kult (Tyskland).

Kampen som BODYSLAM! præsenterer vil være en triple threat mellem BODYSLAM! Champion Peter Olisander, “The King of Wrong Style” Michael Fynne og den gotiske galning Emeritus.

Vi sender dem godt af sted via Pumpehuset 22. februar, hvor vi endnu engang propper Kransalen med fantastisk wrestling, fantastiske fans og fantastisk stemning. Michael Fynne har chancen for at vinde BODYSLAM! Tag Team mesterskaberne på den aften, men Peter Olisanders ellers tro væbner Emeritus begynder at vise tegn på en individualitet, som Olisanders hjernevask ikke kan kontrollere.

Wrestling i København 22. februar 2020

København – 22. februar 2020

Og så er Oberhausen jo heller ikke længere væk end en tur nedad Autobahn. Du kan købe billetter lige her.