BODYSLAM 2020: Hidden Gems

Jorden har været en omgang rundt om solen og endnu et år er gået i BODYSLAM! Pro Wrestling. 2020 vil stå i vores kollektive erindring, som et af de mest bizarre år i mands minde, og ikke mindst for pro-wrestling. Det var året hvor WrestleMania for første gang blev afholdt uden publikum, hvor lockdown og social distancing blev en del af vores hverdagssprog. Alligevel har BODYSLAM! Pro Wrestling formået at fyre nogle fede shows af over hele det ganske danske land. Den fænomenale indsats fra wrestlerne er naturligvis også blevet fejret og BODYSLAM! Awards kåringen har fundet sted. Der kan naturligvis kun være én vinder i hver kategori, men hvad med alle de andre fremragende præstationer? Denne artikel vil gennemgå nogle af de bedste hidden gems fra året der gik.

 

Hunyadi Tamás vs Michael Fynne – BODYSLAMs Store Kup

Når man snakker om hidden gems, så vil det være oplagt at kigge på noget af det nye blod der er kommet til på den danske wrestling scene. ”The Hungarian Soldier” Hunyadi Tamás er virkelig kommet til sin ret i den senere halvdel af 2020. Her på listen har vi valgt hans udbryderkamp mod den tidligere BODYSLAM champion Michael Fynne. Det er en kollision mellem veteran og rookie, hvor Tamás giver BODYSLAM fans en smagsprøve på hvem han er. Det er en kamp, der helt sikkert kommer til at være meget sigende for den unge Tamás og hans fremtidige karriere.

Se mere: No DQ Opgøret mellem Hunyadi Tamas og hans plageånd Rick Dominick ved BODYSLAM: Revenge

Easy Loverz vs Sandhedsbevægelsen – BODYSLAMs Store Kup

Selvom denne artikel handler om hidden gems, så kan vi ikke undlade at tage nogle af BODYSLAM awards modtagerne med på listen. Her er der et opgør mellem årets tag team Easy Loverz og årets wrestler Emeritus og den regerende BODYSLAM champion Peter Olisander. Udover at være årets wrestler for hans egne præstationer, så har Emeritus i de seneste år fungeret i en tag team konstellation sammen med den manipulerende sandhedsprofet Peter Olisander. Trioen Easy Loverz har fungeret som en samlet enhed igennem hele det forgangne år og har opnået stor succes i BODYSLAMs tag team scene.  Med prisen som årets tag team, er der ingen tegn på at Easy Loverz har nogen intentioner om, at stoppe deres eksprestog mod BODYSLAM tag team titlerne.


Easy Loverz harmoniske sammenhold står i stor kontrast til det anspændte forhold mellem Sandhedsbevægelsen. Emeritus har nydt stor succes som solo wrestler igennem året og har kæmpet sig op til at være førsteudfordreren til BODYSLAM titlen. Samtidig har Peter Olisander klamret sig til sin mesterskabstitel og han har forsvaret den med alle de kneb og tricks, der står i hans Sandhedsbibel. I takt med at Emeritus det seneste år er blevet meget publikumskær, så er den ultimative sandhed ved at se dagens lys; BODYSLAM mesterens jalousi og paranoia omkring at hans discipel er den næste modstander for mesterskabstitlen. I slutningen af året kulminerede Olisanders jalousi over for hans discipel, og han har gjort det meget klart at Emeritus er fortabt uden Sandhedsprofeten til at lede ham. Det er med disse interne spændinger at Sandhedsbevægelsen begiver sig i krig med Easy Loverz.

 

Toby Zane vs Easy Loverz gauntlet match – BODYSLAM: Revenge afTOURnoon

Easy Loverz har været Toby Zanes personlige plageånder siden deres dannelse i slutningen af 2019. Der er meget ondt blod imellem de to parter, hvor både fjendtlighed og forræderi spiller en stor rolle. Oprindeligt havde Toby Zane fundet fælles front med Kaptajn Bodyslam imod Erik Sabel og Bam Bam Quaade. Efter at have udjævnet oddsene imod sig troede Toby Zane at han kunne nedkæmpe sine rivaler. Desværre viste det sig at Easy Loverz havde et es i ærmet – Dette es var Jackpot – Kaptajn Bodyslams nye persona, som angreb Toby Zane i deres tag team kamp. Forræderiet ledte til endnu værre odds for den heroiske brony, som nu havde tre modstandere. Denne kamp er en gauntlet kamp, hvor Toby Zane skal kæmpe mod alle tre Easy Loverz – dog én ad gangen.

 

Tank vs ’Sick’ Rick Dominick – BODYSLAMs Store Kup

Denne kamp er et sammenstød mellem to danske wrestling veteraner. På den ene side står Tank, som med en karriere, der strækker sig helt tilbage til 1994, anses for at være en af dansk wrestlings største veteraner. Han har været bannerfører for BODYSLAM siden foreningens start tilbage i 2015. Han er velanset af både fans såvel som wrestlere. På den anden side står Rick Dominick, der har wrestlet siden 2005. Begge mænd har nået den højeste tinde i BODYSLAM og har vundet mesterskabsbæltet, og for Rick Dominick er det netop tabet af mesterskabsbæltet, der leder ham til denne kamp. Der lød jubelskrig i Pumpehuset den 16. marts 2019, da Rick Dominick vandt BODYSLAM bæltet – en præstation der var 16 år undervejs for den garvede veteran.

Dominick red på en lyserød sky efter at have vundet og tog bæltet til sig, som var det hans eget kød og blod. Desværre måtte Dominick sande at alt godt har en ende, da han tabte bæltet til Peter Olisander. Tabet af bæltet knækkede Ricks psyke og gjorde den kække rock’n’roller paranoid. Mistilliden til andre bredte sig som en steppebrand inden i den tidligere mester; Selv hans nærmeste venner blev han mistroisk over for. I denne kamp har Tank sat sig for at sætte Rick Dominick på plads og vise ham at den gamle Rick stadigvæk eksisterer.

 

RandersPagne vs Michael Fynne & Tank – Bodyslam Tag Team Championship – BODYSLAM: Revenge

Denne liste over hidden gems afsluttes med et brag og en værdig udfordrer til årets BODYSLAM kamp. Her er der tale om BODYSLAM tag team mesterskabskampen mellem Tank og Michael Fynne imod Randerspagne. Begge disse teams kunne sagtens have vundet prisen for årets tag team. Michael Fynne og Tank formåede at finde fælles fodslav efter mange års uenigheder og høstede resultaterne af deres hårde arbejde, da de vandt BODYSLAM tag team bælterne.

Randerspagnes Xander og Adonis er tætte venner, som støtter hinanden gennem alt. Det forgangne år har været særligt emotionelt for Randerspagne, da Adonis har været på sidelinjen med en skade der potentielt set kunne have sluttet hans karriere. Heldigvis lavede Adonis et mirakuløst comeback i forbindelse med BODYSLAMs Scandi Graps Invitational i Aarhus. Siden dette comeback har Randerspagne været på kollisionskurs med Michael Fynne og Tank. Det er med BODYSLAMs sidste kamp i 2020, at denne liste af hidden gems når sin afslutning.

Kan du ikke få nok af BODYSLAM? Så gå ind på IWTV.live, hvor du kan få 5 dage gratis ved at bruge koden ‘BODYSLAM’
Køb billetter til BODYSLAMs næste show i Pumpehuset den 22. maj