BODYSLAM! annoncerer show i samarbejde med tyske wXw

14. januar 2023 tager BODYSLAM! Wrestling endnu et skridt ud på den internationale wrestling-scene, når Skråen i Aalborg danner rammen om et show i samarbejde med tyske wXw. Det er Europas måske mest højtprofilerede organisation, kendt for at udgive sine shows igennem WWE Network, som samarbejde med danske BODYSLAM! om det kommende show.

Allerede nu står det klart at tidligere wXw Unified World Wrestling Champion Bobby Gunns og regerende wXw Shotgun Champion “The Son of Nothing” Maggot er en del af showet 14. januar. De får følgeskab af endnu flere internationale talenter som aldrig tidligere har sat deres ben i en dansk ring: Icarus, Baby Allison og Ahura. Det kombineret med det høje niveau som BODYSLAM-favoritter såsom Carlos Zamora, RandersPange og Emeritus ligger på, gør at danske fans kan glæde sig til et show i absolut høj international kaliber.

Samarbejde er vejen frem

wXw (også kendt som Westside Xtreme Wrestling) er hvert år værter for Europas største wrestling-festival 16 Carat Gold. “BODYSLAM! har tidligere været inviteret til Oberhausen som repræsentanter for den skandinaviske scene og nu tager samarbejdet næste logiske skridt og vi inviterer wXw ind på vores enemærker” udtaler medejer af BODYSLAM! Wrestling Kristian B. Nielsen. Han forsætter: “Samarbejde mellem organisationer og over landegrænser er godt for fansene og for wrestling. Derfor er det noget vi har stor fokus på og glæder os utroligt meget til at udforske yderligere 14. januar.”

“Aalborg tog fantastisk imod os da vores kun andet show nogensinde fandt sted der tilbage i 2016. Det har en særlig plads i vores hjerter og i BODYSLAM’s historie. Efter 3 år uden januar-wrestling på Skråen, er det virkelig tilfredsstillende at kunne bringe et show af denne kaliber til byen” slutter Kristian B. Nielsen.

Men ikke nok med at danske fans får muligheden for at se danske wrestlere teste sig selv imod toppen af Europæisk wrestling. Showet bliver nemlig optaget til WWE Network/Peacock så hele verden kan se med! Udgivelsesdatoen er dog endnu ikke fastsat, så man skal indfinde sig i Aalborg for at være sikker på at opleve det hele.

Billetterne til 14. januar på Skråen i Aalborg er i salg nu:

Billetlink - wXw x BODYSLAM Wrestling

Skråen, Aalborg – 14. januar 2023