KOT17 annoncering

Chikara King of Trios 2017

Det her er store nyheder! Hvert år afholder det amerikanske forbund Chikara en stor turnering med 16 særligt udvalgte hold fra alle hjørner af wrestling-verdenen: King of Trios. I år er det første gang nogensinde at danske wrestlere er blevet inviteret med til den prestigefyldte turnering! Derfor er vi glade for at kunne annoncere at Danmark bliver repræsenteret 1.-3. september af BODYSLAM! wrestlerne Michael Fynne, Emeritus og Vasyl.

Et stort tillykke skal lyde til de tre udvalgte, som skal repræsentere ikke alene deres hjem-forbund BODYSLAM! men også Danmark. Det skal ikke underkendes hvor hårdt alle tre har arbejdet for at få denne mulighed, som nu er foran dem. Hårdt arbejde betaler sig, der er ingen genveje og disse tre har lagt blod sved og tårer i wrestling. De fortjener det.

Når en internationalt anerkendte promotion som Chikara kigger i vores retning og plukker tre af vores bedste, er det et tegn på det som danske fans allerede er ved at opdage: Vi kan godt herhjemme! Den danske wrestling-scene har aldrig stået stærkere. Med hårdt arbejde, og den fantastiske fan-støtte som vi oplever hver eneste gang vi holder show, kan det blive endnu bedre. Vi er glade for at der er så mange danske fans, som får øjnene op for wrestling, og nu bliver dansk wrestling tilmed eksponeret som aldrig før på verdensplan via iPPV (på Chikaratopia.com).

Wrestling-scenen i Danmark er stadig utrolig ung og BODYSLAM! har kun eksisteret i under to år! Vi tror på at det her kun er starten.

House BODYSLAM! (King of Trios har et Game of Thrones-tema i år, derfor er alle hold “houses” i den populære series ånd) går i ringen 1-3. september, der bliver der skrevet dansk wrestling historie på engelsk grund – og vi kunne ikke være mere stolte. Tillykke med deltagelsen og held og lykke derovre, gutter!

Den årlige turnering King of Trios tog sin begyndelse i 2007. Det er altså i år den tiende gang at 16 hold fra hele verden – i alt 48 mænd og kvinder – konkurrerer over tre dage om at blive den bedste trio. Tidligere deltagere inkluderer Cesaro, AJ Styles, Pete Dunne, The Young Bucks og mange, mange flere. Kun den trio, der i løbet af tre hårde dage kan komme igennem både indledende runder, kvart- og semifinaler, samt selvfølgelig finalen, står tilbage med hæderen som King of Trios!