EoG – sjette deltager: Kimball

Video source missing

Kimball har igennem de sidste ti år været med til at forme dansk wrestling. Han har haft en utrolig indvirkning og gjort så godt som alt – bortset fra at vinde “the big one”, den store titelsejr, som alle wrestlere tørster efter. 28. maj på Train i Aarhus vender Kimball tilbage efter en længere pause, og det er tydeligt, hvad der har fået ham tilbage i ringen: Chancen for at blive den første BODYSLAM! Champion og nå det sidste mål han aldrig nåede. Kan han overkomme de andre deltagere og indtage tronen efter ti års kamp for at nå dertil?

Den erfarne og altid farlige Kimball slutter sig til de allerede annoncerede Tank, Michael Fynne, Chris Ridgeway, Kristian Thorn og Martin Miguel. Alle deltagere i Ecstasy of Gold Tournament 28. maj er nu offentliggjort, men hvad bliver de tre indledende kampe? Hvem skal imod hvem? Vi har også andre kampe på programmet udover den historiske første titelkamp i BODYSLAM! historie, blandt andet en mixed tag team match hvor to danske kvinder for første gang vil stå ansigt-til-ansigt i en wrestlingkamp. Glæd jer!

Hvem skal imod hvem? Følg med her på siden, for snart løfter vi sløret for de indledende kampe i Ecstasy of Gold Tournament!

EoG empty brackets

Gå ikke glip af muligheden for at se historie blive skrevet live: Skaf dine billetter nu!

Køb billet til wrestling i Aarhus