Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fanø Hallen

2. december @ 15:00 - 17:00

95kr.

KØB BILLET HER!

Sæt julehyggen på pause og træd ind i wrestling-arenaen 2. december i Fanø Hallen! Der er underholdning for hele familien når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show.

Wrestling blander stunt, humor, drama og action til et show der er præcis som intet andet. Oplev BODYSLAM-favoritter såsom den maskerede hævner Emeritus, det festglade team RandersPagne, Nordens mest perfekte atlet Emilian Lewis, den ungarske lejesoldat Hunyadi Tamás, de grove men sjove Easy Loverz og mange flere i eftermiddagens overdrevne kampe.

Hep på dine favoritter, buh af de onde og vær en del af den helt særlige stemning man kun kan opleve til live-wrestling.

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Folk er flaske, wrestling er ægte!
Dørene åbner kl. 14:30 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 15.

Fanø – 2. december

Detaljer

Dato:
2. december
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
95kr.
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/fano-wrestling-billetter-880099

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Fanø Hallen
Stadionvej 13
Nordby, Fanø 6720 Danmark
+ Google Maps
Phone
30489831
Se Sted hjemmeside