Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Godset i Kolding

22. oktober 2017 @ 19:00 - 21:00

150kr.
Billetter til Kolding 2017

Kolding 22. oktober 2017

Fynne vs. James for the title

MAIN EVENT: BODYSLAM! CHAMPIONSHIP MATCH
Michael Fynne (C) vs. Alexander James

Jaxon vs. Rage vs. Blanco

TRIPLE THREAT MATCH
Harley Rage vs. Jaxon Stone vs. Rayo Blanco

Tank vs. Emeritus

Tank vs. Emeritus

Rick the Prick vs. Zach

Rick Dominick vs. Zach White (med Kimball)

Olisander vs. Burnett

“Sandheden” Peter Olisander vs. Matthew Burnett

PLUS meget mere!

Udover alle dine BODYSLAM! favoritter såsom Tank, Rick “The Prick” Dominick, Emeritus og Michael Fynne kommer der også internationalt anerkendte wrestlere til Godset, når BODYSLAM! for første gang bringer wrestling til Kolding. “The Prince of Pro” Alexander James, nok bedst kendt fra det amerikanske forbund Combat Zone Wrestling (CZW) slår under sin europatourné vejen forbi en BODYSLAM-ring. Det bliver den yderst berejste herres første gang på dansk jord, og han vil uden tvivl være indstillet på at imponere.

En aften fyldt med action, drama og vanvittige karakterer venter, når wrestling kommer til Godset for første gang. Hvem forlader Kolding som champion? Flere wrestlere og kampe annonceres løbende. Følg med på sociale medier og her på siden.

——–

80’erne og 90’ernes største underholdningsfænomen bliver bragt til live, når BODYSLAM! Pro-Wrestling for første gang ryster Godset i sin grundvold! Kom og oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – Hep på dine favoritter, buh af de onde, og lev dig ind i wrestling-stemningen der er ulig noget andet!

Det bliver en aften med både titelkampe, blodsfejder, tætsiddende spandex og absurd action, i en kaskade af kropskast og kæmpe-kollisioner du aldrig har set mage! Så gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden, der byder på både arrogante hiphoppere, maskerede luchadores, brovtende svenskere og festglade fribrydere!

Detaljer

Dato:
22. oktober 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
150kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
bit.ly/bodyslamkolding

Sted

Godset
Jens Holms Vej 5
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.godset.net

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Hjemmeside:
http://bodyslam.dk