Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Magasinet i Odense

4. maj @ 20:00 - 22:00

160kr.

KLIK DIN BILLET HER!

BODYSLAM! vender tilbage til Odense når det vanvittige wrestling-verden vælter udover scenekanten på Magasinet i Odense 4. maj!
I løbet af blot tre år har forbundet BODYSLAM! opbygget en profil som Skandinaviens førende indenfor live wrestling. Så der er smæk for skillingen og knytnæve-sandwiches på menuen 4. maj foran det altid fantastiske odenseanske publikum. Blandt meget andet kan man opleve den portugisiske sensation Killer Kelly, kendt fra bl.a. WWE’s Mae Young Classic og NXTUK.

Vi ses til masser af live wrestling action med alle de brogede karakterer, der ikke har langt fra tanke til handling; om det er trap-rapperen Michael Fynne der kan “make it rain”, den gale kultleder Peter Olisander der prædiker at “Sandheden gør ondt” eller de festglade dakkedakker Randers-Pagne der hælder Mokai’er i sig, er underholdningen sikret med farverig action i højsædet. Og så er der selvfølgelig også besøg fra nogen af udlandets bedste og mest spændende wrestlere.

Alle herlighederne bliver som altid introduceret af vores elskede Ceremonimester Madsen, som 4. maj måske er lidt ekstra oppe at køre; han er nemlig på hjemmebane i Odense.

Wrestling er ikke helt som nogen anden underholdningsform, så der er en helt unik oplevelse under opsejling. Højtflyvende, hårdtslående og helt sit eget!
Vent ikke for længe med at sikre dig billetter til øretævernes holdeplads i hjertet af Odense.

“Publikum går amok, som var det en landskamp i Parken” – B.T.
“I aften lever drengedrømmen i bedste velgående … salen koger” – Berlingske

Detaljer

Dato:
4. maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
160kr.
Hjemmeside:
https://www.ticketmaster.dk/event/bodyslam-wrestling-pa-magasinet-billetter/458373

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Hjemmeside:
http://bodyslam.dk

Sted

Magasinet
Farvergården 19
Odense, Fyn 5000 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
http://kulturmaskinen.com