Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Magasinet i Odense

4. maj @ 20:00 - 22:00

160kr.

KLIK DIN BILLET HER!

BODYSLAM! CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH:
Rick Dominick (c) vs. Michael Fynne vs. Peter Olisander


Odenseaneren Rick “The Prick” Dominick kommer hjem som mester! Han skal bare forsvare mod hele to top contendere i en triple threat match i aftenens main event. Kan Rick overkomme oddsene og forlade sin hjemby med det gyldne mesterskabsbælte?

MIXED TAG TEAM MATCH:
Sixt & Steinbolt vs. Killer Kelly & Alexander James


En kamp, som ikke optages til udgivelse på video, men kun er for publikum LIVE på Magasinet 4. maj: Intergender mixed tag team match mellem Sveriges Sixt og Steinbolt imod WWE’s NXT brands Killer Kelly og Alexander James. Gå ikke glip af Kellys debut i Danmark og hvad der kun kan blive en intens match i Odense!

SPECIAL SINGLES MATCH:
Adonis (RandersPagne) vs. Tank


Veteranen Tank står overfor den ene halvdel af det hotteste nye tag team på scenen, RandersPagne: Den unge mand kun kendt som Adonis. Bliver det styrke og erfaring eller ungdom og ren dakkedak der sejrer i Odense 4. maj?

Flere kampe annoceres løbende!

BODYSLAM! vender tilbage til Odense når det vanvittige wrestling-verden vælter udover scenekanten på Magasinet i Odense 4. maj!
I løbet af blot tre år har forbundet BODYSLAM! opbygget en profil som Skandinaviens førende indenfor live wrestling. Så der er smæk for skillingen og knytnæve-sandwiches på menuen 4. maj foran det altid fantastiske odenseanske publikum. Blandt meget andet kan man opleve den portugisiske sensation Killer Kelly, kendt fra bl.a. WWE’s Mae Young Classic og NXTUK.

Vi ses til masser af live wrestling action med alle de brogede karakterer, der ikke har langt fra tanke til handling; om det er trap-rapperen Michael Fynne der kan “make it rain”, den gale kultleder Peter Olisander der prædiker at “Sandheden gør ondt” eller de festglade dakkedakker Randers-Pagne der hælder Mokai’er i sig, er underholdningen sikret med farverig action i højsædet. Og så er der selvfølgelig også besøg fra nogen af udlandets bedste og mest spændende wrestlere.

Alle herlighederne bliver som altid introduceret af vores elskede Ceremonimester Madsen, som 4. maj måske er lidt ekstra oppe at køre; han er nemlig på hjemmebane i Odense.

Wrestling er ikke helt som nogen anden underholdningsform, så der er en helt unik oplevelse under opsejling. Højtflyvende, hårdtslående og helt sit eget!
Vent ikke for længe med at sikre dig billetter til øretævernes holdeplads i hjertet af Odense.

“Publikum går amok, som var det en landskamp i Parken” – B.T.
“I aften lever drengedrømmen i bedste velgående … salen koger” – Berlingske

Detaljer

Dato:
4. maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
160kr.
Hjemmeside:
https://www.ticketmaster.dk/event/bodyslam-wrestling-pa-magasinet-billetter/458373

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Hjemmeside:
http://bodyslam.dk

Sted

Magasinet
Farvergården 19
Odense, Fyn 5000 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://kulturmaskinen.com