Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Paletten i Viborg

14. september @ 20:00 - 22:00

150kr.

KLIK BILLET HER!

BODYSLAM! kommer til Viborg, når den vanvittige wrestling-verden vælter udover scenekanten på Paletten!

Nicolai Isaksen er kommet til BODYSLAM! shows i årevis. Hvis du overvejet at tage til WrestleFest i Viborg, så læs lidt om hvorfor wrestling er så fedt i hans blogindlæg lige her.

I løbet af blot tre år har forbundet BODYSLAM! opbygget en profil som Skandinaviens førende indenfor live wrestling. Så der er smæk for skillingen og knytnæve-sandwiches på menuen når forbundet for første gang gæster Paletten i Viborg med en live-oplevelse ulig noget andet.

Vi ses til masser af live wrestling action med alle de brogede karakterer, der ikke har langt fra tanke til handling; om det er trap-rapperen Michael Fynne, der kan “make it rain”, den gale kultleder Peter Olisander, der prædiker at “Sandheden gør ondt”, eller de festglade dakkedakker Randers-Pagne, der hælder Mokai’er i sig, er underholdningen sikret med farverig action i højsædet. Og så er der selvfølgelig også besøg fra nogen af udlandets bedste og mest spændende wrestlere.

Wrestling er ikke helt som nogen anden underholdningsform, så der er en helt unik oplevelse under opsejling. Højtflyvende, hårdtslående og helt sit eget! Vent ikke for længe med at sikre dig billetter til øretævernes holdeplads i hjertet af Viborg.

“Publikum går amok, som var det en landskamp i Parken” – B.T.
“I aften lever drengedrømmen i bedste velgående … salen koger” – Berlingske

BODYSLAM Wrestling Viborg

Viborg – 14. september

Detaljer

Dato:
14. september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
150kr.
Hjemmeside:
https://paletten.safeticket.dk/52055/BODYSLAM

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Hjemmeside:
http://bodyslam.dk

Sted

Paletten
Vesterbrogade 10
Viborg, 8800 Denmark
+ Google Maps
Telefon:
86628322
Hjemmeside:
paletten.safeticket.dk