Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pumpehuset i København – Ekstra show!

14. november 2020 @ 16:00 - 18:00

200kr.

KØB BILLET HER!

Vores show 14. november kl. 20 i Pumpehuset var udsolgt en måned i forvejen. Vi ved at mange gik forgæves, men nu er chancen der alligevel for at få sit wrestling-fix. For første gang holder vi to shows på én dag, når vi kl. 16 afholder dette ekstra show!

Sagaen om BODYSLAM! fortsætter i Pumpehuset 14. november! De nye champs, Michael Fynne og Tank, står overfor nye udfordringer, “Sandheden” gør stadig ondt og der er international kvindekamp på programmet. Alt det og meget mere! Der er virkelig tale om en liveoplevelse ulig noget andet, når den teatralske vold og de overgearede kæmpere fra BODYSLAM! skaber ægte Collosseum-stemning i Store Sal, mens øllet flyder fra hanerne.

I løbet af blot tre år har forbundet BODYSLAM! opbygget en profil som en af Skandinaviens førende indenfor live wrestling. Så der er smæk for skillingen og knytnæve-sandwiches på menuen når forbundet endnu engang indtager Pumpehuset med et live-show – og ikke mindst en stemning – der skal opleves.

Wrestling er ikke helt som nogen anden underholdningsform, så der er en helt unik oplevelse under opsejling. Højtflyvende, hårdtslående og helt sit eget! Vent ikke for længe med at sikre dig billetter til øretævernes holdeplads i hjertet af København.

“Publikum går amok, som var det en landskamp i Parken” – B.T.
“I aften lever drengedrømmen i bedste velgående … salen koger” – Berlingske

NB! Det er billetter til ekstrashowet den 14. november kl. 15.00

EXTRASHOW! Pumpehuset, København – 14. november kl. 16

Detaljer

Dato:
14. november 2020
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Pris:
200kr.
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/bodyslam-wrestling-ekstrashow-billetter-487394

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Pumpehuset
Studiestræde 52
København V, 1554 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside