Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Pumpehuset i København

22. maj @ 20:00 - 22:00

200kr.

KØB BILLET HER!

NB: Ny dato! Dette show er flyttet fra 13.februar til 22. maj grundet covid-19 restriktioner.

Efter to udsolgte shows i november 2020 er BODYSLAM! tilbage i Pumpehuset 22. maj. Der er øl i hanerne og smadder i ringen, når du sidder ringside i Kransalen.

Sidst vandt favoritterne RandersPagne endelig Tag Team Mesterskaberne. Men hvem står klar til at udfordre for bælterne? Og kan den maskerede kranie-kumpan Emeritus stå på egne ben efter at have smækket sin tidligere mentor Peter Olisander i dørken? Kommer 8210-rapperen Michael Fynne til at spytte barz og sender veteranen Tank nogen op at flyve? Sagaen fortsætter live i Pumpehuset 13. februar og én ting er sikkert – det bliver en fest!

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Selvom kapaciteten er begrænset, er der ingen grænser for den overdrevne action og hvad de karikerede karakterer vil gøre i jagten på guld og personlige opgør. Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20!

Pumpehuset, København – 22. maj

Detaljer

Dato:
22. maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
200kr.
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/bodyslam-wrestling-billetter-495195

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Hjemmeside:
http://bodyslam.dk

Sted

Pumpehuset
Studiestræde 52
København V, 1554 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.pumpehuset.dk