Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pumpehuset i København

17. februar @ 20:00 - 22:00

150kr.

KØB DINE BILLETTER HER!

Tank vs. Emeritus - Wrestling i København

Et af 80’erne og 90’ernes største, globale underholdningsfænomener bliver bragt til live, når BODYSLAM! Pro-Wrestling lørdag 17. februar 2018 ryster Pumpehuset i sin grundvold, med et live-show, der ikke findes mere spektakulært på denne side af Atlanten!

Kom og oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – hep på dine favoritter, buh af de onde, og lev dig ind i wrestling-stemningen der er ulig noget andet!

Underholdning og action
Wrestling er lige dele action og vilde stunts som det er drama og underholdning – så når BODYSLAM! Pro-Wrestlings vanvittige persongalleri indtager Pumpehuset 17. februar 2018 er det helt sikkert, at de karikerede kæmpere kommer for at efterlade et voldsomt indtryk!

Hvordan vil ”The Godfather of Grillz”, rapperen Michael Fynne sende sin modstander til tælling? Hvor mange arme vil den tidligere Danmarksmester i Jiu-Jitsu, Tank, brække? Og hvor grotesk en afklapsning kan den maskerede shock-wrestler Emeritus stå for?

Øretævernes holdeplads

Så gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden af wrestlere med stort kørekort i øretæver en gros, der byder på både arrogante hiphoppere, maskerede luchadores, brovtende svenskere og festglade fribrydere!

Komplementeres (selvfølgelig) af et rockshow
Hvad går bedre sammen med en 80’er-klassiker som wrestling som en omgang hård rock? Intet! Derfor høvler det danske band Sea, deres helte-guitarrock udover rampen, når den sidste wrestler er blevet slået i brædderne, og festen forsætter i samme hæsblæsende tempo.

Detaljer

Dato:
17. februar
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
150kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/wrestling-pumpehuset-billetter-229416

Sted

Pumpehuset
Studiestræde 52
København V, 1554 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.pumpehuset.dk

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Hjemmeside:
http://bodyslam.dk