Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pumpehuset, København (Udsolgt!)

25. februar @ 20:00 - 22:00

220kr.

UDSOLGT

Danmarks første “Death Match” står øverst på programmet når BODYSLAM! er tilbage i Kransalen den 25. februar. Der er øl i hanerne og smadder i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Sagaen om den maskerede Emeritus’ jagt på hævn over tidligere leder Peter Olisander fortsætter og aftenen tegner også til underholdningsvold med knock-out dronningen Aliss Ink, den sleazy Valentine, det Mokaï-svælgende tag team RandersPagne og alle de andre BODYSLAM-favoritter i højsædet.

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Allerede annonceret: Peter Olisander vs. Emeritus i en death match. Carlos Zamora vs. Metehan om BODYTSLAM! Mesterskabet. Aliss Ink forsvarer BODYSLAM! Women’s Title mod amerikanske Ava Everett.
Flere kampe annonceres løbende.

Detaljer

Dato:
25. februar
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
220kr.
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/bodyslam-wrestling-billetter-756372

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Pumpehuset
Studiestræde 52
København V, 1554 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside