Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pumpehuset, København

11. november @ 20:00 - 22:15

220kr.

KØB BILLET!

Folk er falske, wrestling er ægte! Og stemningen er på kogepunktet når BODYSLAM! vender tilbage til Pumpehuset lørdag 11. november. Der er øl i hanerne og smadder i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Som altid byder aftenen på underholdningsvold i topklasse, når sagaen om BODYSLAM-banden fortsætter! Den nye champ Aliss Ink har endelig indtaget tronen, men alle forsøger at skubbe hende ned. Derudover har superatleten Carlos Zamora et opgør at tage, Mokaï-mestrene RandersPagne fester videre, den maskerede hævner Emeritus dukker frem fra mørket og til feinschmeckerne får vi besøg af ingen ringere end “The OJMO” Michael Oku. Og det er kun toppen af isbjerget for Easy Loverz, Olisander og Toby Zane er også i huset – og så ved enhver jo at det evige og vedblivende Hellerup-svin Pete Phoenix kan finde på hvad-som-helst.

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20.

Pumpehuset, København – 11. november

Detaljer

Dato:
11. november
Tidspunkt:
20:00 - 22:15
Pris:
220kr.
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/bodyslam-wrestling-billetter-868709

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Pumpehuset
Studiestræde 52
København V, 1554 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside