Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pumpehuset, København

26. august @ 20:00 - 22:00

220kr.

KØB BILLET HER!

Folk er falske, wrestling er ægte! Og det er stemningen også når BODYSLAM! vender tilbage til Pumpehuset lørdag 26. august. Der er øl i hanerne og smadder i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Aftenen tegner til dejlig underholdningsvold i topklasse, når sagaen om “Den skandinaviske drage” Aliss Ink og hendes kamp mod overmagten fortsætter! Superatleten Carlos Zamora, de grove, men sjove Easy Loverz, den maskerede hævner Emeritus, den gale kultleder Peter Olisander, det Mokaï-svælgende tag team RandersPagne og alle de andre BODYSLAM! favoritter er også klar i kulissen – og hvad mon det evige og vedblivende Hellerup-svin Pete Phoenix har oppe i ærmet?

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20.

Wrestling i København, august 2023. Køb billet.

Pumpehuset, København – lørdag 26. august

Detaljer

Dato:
26. august
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
220kr.
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/bodyslam-wrestling-billetter-835872

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Pumpehuset
Studiestræde 52
København V, 1554 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside