Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skråen i Aalborg

13. januar @ 20:00 - 22:00

165kr.
Wrestling i Aalborg 2018
Billetter til wrestling Aalborg 2018

Aalborg 13. januar 2018

Wrestling vender tilbage til Skråen! Traditionen tro indtager BODYSLAM! Aalborg den anden lørdag i januar. 80’erne og 90’ernes største underholdningsfænomen bliver bragt til live, når BODYSLAM! Pro-Wrestling endnu engang ryster Skråen i sin grundvold. Kom og oplev et voldsteater uden lige, hvor publikum spiller en uvurderlig rolle – Hep på dine favoritter, buh af de onde, og vær en del af den helt specielle wrestling-stemningen, der er ulig noget andet!

Skråen bliver Colosseum når de vanvittige wrestlere går i ringen og udfører overmenneskelige angreb i jagten på det gyldne mesterskabsbælte. Det bliver en aften med både titelkampe, blodsfejder, tætsiddende spandex og absurd action, i en kaskade af kropskast og kæmpe-kollisioner du aldrig har set mage!

Så gør dig klar på en ubehagelig aften i selskab med BODYSLAM! og karakter-kavalkaden, der byder på både arrogante hiphoppere, maskerede luchadores, brovtende svenskere og festglade fribrydere. Sidste år var der udsolgt i forsalg, så vent ikke for længe med at sikre dig billetter til øretævernes holdeplads!

Detaljer

Dato:
13. januar
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
165kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://skraaen.dk/spillested/arrangementer/wrestling/

Sted

Skråen
Kjellerups Torv 5
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.skraaen.dk

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Hjemmeside:
http://bodyslam.dk