Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Skråen i Aalborg

11. januar 2020 @ 20:00 - 22:00

175kr.

KØB BILLET HER!

Man kan kun elske stemningen, publikum er med til at skabe, hver gang BODYSLAM! besøger Aalborg. 11. januar 2020 fortsætter succesen på femte år, når BODYSLAM! Wrestling blæser taget fuldstændig af Skråen.

I løbet af få år har forbundet BODYSLAM! opbygget en profil som en af Skandinaviens førende indenfor live wrestling. Så der er smæk for skillingen og knytnæve-sandwiches på menuen når forbundet endnu engang indtager Skråen med en live-oplevelse ulig noget andet.

Wrestling er ikke helt som nogen anden underholdningsform, så der er en helt unik oplevelse under opsejling. Højtflyvende, hårdtslående og helt sit eget! Vent ikke for længe med at sikre dig billetter til øretævernes holdeplads.

Vi har set lidt af hvert i Aalborg; internationale stjerner har imponeret, venskaber ødelagt og mestre er blevet kronet. Man kan altid forvente både drama og spænding i den vanvittige wrestling-verden. Den eneste måde at finde ud af, hvilket drama der kommer til at udspille sig i næste kapitel, er at slutte sig til os i på Skråen 11. januar.

“Publikum går amok, som var det en landskamp i Parken” – B.T.

“I aften lever drengedrømmen i bedste velgående … salen koger” – Berlingske

billetlink - Wrestling i Aalborg 2020

Aalborg – 11. januar 2020

Detaljer

Dato:
11. januar 2020
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
175kr.
Hjemmeside:
https://skraaen.dk/spillested/wrestling

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Hjemmeside:
http://bodyslam.dk

Sted

Skråen
Kjellerups Torv 5
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.skraaen.dk