Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Train i Aarhus

29. september @ 20:00 - 22:00

KLIK HER FOR BILLETTER!

Vi vender tilbage til Train i Aarhus med endnu et live actionshow ulig noget andet 29. september. Titelkampe, tag team action, kropskast og taktfaste tilråb fra vores altid engagerede publikum skal nok gøre det til endnu en uforglemmelig aften i wrestlingens outrerede verden.

Michael Fynne (c) vs. Fred Yehi

Da Michael Fynne stod som sejrherre i København kom den amerikanske independent-stjerne Fred Yehi ud og gjorde det klart, at han ville være næste udfordrer til Fynnes BODYSLAM! Championship. Der er hæder, ære og egoer på spil, når Fynne forsøger at fortsætte sin rekordlange regeringstid som ubestridt mester i BODYSLAM!

Sveriges Elite vs. Tank & Burnett

De ubesejrede svenskere, Steinbolt og Harley Rage, snød sig til en sejr i København. Nu har Tank & Burnett chancen for hævn. Og ikke alene det; de kan ende Elitens sejrsrække, som strækker sig længere end halvandet år!

Ashley Dunn vs. Emeritus

Ashley Dunn har vundet fansenes hjerter i både Aalborg og København i 2018. Nu kommer han for første gang til Aarhus med sin utrolige højrisisko wrestling-stil og højtempo angreb. Kan det være nok til at overvælde den maskerede galning Emeritus, som tilsyneladende har fundet ny motivation og dræberinstinkt. Men hvor er hans kultleder-agtige medsammensvorne Peter Olisander? Og vender han også tilbage med fornyet styrke, som Emeritus har gjort?

Rayo Blanco vs. Yuri Kosinski

Rayo Blanco har ikke haft heldet med sig på det seneste. Kan han vende sin lykke mod den vodkadrikkende gopnik Yuri Kosinski, og lede et taktfast råb af “lucha lucha lucha” med hænderne hævet i sejr?

Alt det og meget mere når BODYSLAM! Wrestling igen indtager Train i Aarhus. Flere kampe annoceres løbende!
Klik din billet nu:

Wrestling i Aarhus september 2018

Aarhus, 29. september 2018

Detaljer

Dato:
29. september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Hjemmeside:
http://bit.ly/wrestlefest3

Sted

Train
Toldbodgade 6
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.train.dk

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Hjemmeside:
http://bodyslam.dk