Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

VoxHall i Aarhus

19. september 2020 @ 20:00 - 22:00

150kr.

NY DATO: 19. september.

Som følge af myndighedernes udmeldinger kan vi selvfølgelig ikke ses til wrestling i Aarhus 24. april. VoxHall har været så flinke at hjælpe os med at finde en ny dato 19. september.

Hvis du allerede har købt billet, kan du stadig bruge den 19. september eller du kan vælge at kontakte billetudbyderen og få refunderet billetprisen.

Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over at være nødt til at udsætte, men lægger os i selen for et helt vanvittigt show på den anden side.

Pas godt på jer selv og hinanden derude indtil d

KØB BILLET NU!

Bodyslam! Wrestling er tilbage på VoxHall i Aarhus, og det kan kun betyde én ting: En actionpacked liveoplevelse, der ikke kan sidestilles med noget andet. Om du oplever det for første gang eller er garvet fan, er der intet helt som wrestling.

De indfødte aarhusianere Tank og Michael Fynne har efter flere års stridigheder endelig begravet stridsøksen. Og det kan kun betyde, at der er alvorlige øretæver i luften for alle andre tag teams. Alt imens er den regerende Champion (og vanvittig kultleder), “Sandheden” Peter Olisander, på krigsstien, efter at hans hidtil så tro væbner Emeritus er blevet potentiel udfordrer til mesterskabet.

Og så kigger det internationale fænomen Lucky Kid forbi efter et 2019, der så ham debutere i PWG såvel som Progress blandt mange andre. Et talent i absolut verdensklasse.

Dette og meget mere, når wrestling blander action, drama og atletik i et vanvittigt univers, som indbyder til både tilråb og en øl eller to med på vejen.

Detaljer

Dato:
19. september 2020
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
150kr.
Hjemmeside:
https://fondenvoxhall.dk/koncerter/bodyslam-wrestling-3/

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Se Arrangør hjemmeside

Sted

VoxHall
Vester Allé 15
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps
Phone
87309797
Se Sted hjemmeside