Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

VoxHall, Aarhus

8. september @ 20:00 - 22:00

200kr.

KØB BILLET HER!

Folk er falske, wrestling er ægte! Og det er stemningen også når BODYSLAM! endelig er tilbage i VoxHall fredag 8. september. Der er øl i hanerne og smadder i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Aftenen tegner til dejlig underholdningsvold i topklasse, når den store årlige turnering ScandiGraps Invitational 2023 løber af stablen! Superatleten Carlos Zamora, de grove, men sjove Easy Loverz, den maskerede hævner Emeritus, den gale kultleder Peter Olisander, det Mokaï-svælgende tag team RandersPagne og alle de andre BODYSLAM-favoritter er endnu engang i front, men kun én kan hæve trofæet når aftenen er omme.

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20.

Wrestling i Aarhus, september 2023. Køb billet.

VoxHall, Aarhus – fredag 8. september

Detaljer

Dato:
8. september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
200kr.
Hjemmeside:
https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/114388

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Se Arrangør hjemmeside

Sted

VoxHall
Vester Allé 15
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps
Phone
87309797
Se Sted hjemmeside