Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Women’s Fight Night i København

2. februar @ 20:00 - 22:00

189kr.

KLIK BILLET HER!

Træd nærmere og lad dig rive med, når opgørets time kalder, og ringen åbnes for Danmarks første Kvindelige Wrestling show på Refshaleøen. Outreret voldsteater i verdensklasse!

De pæne piger bliver hjemme, og nogle af de mest sejrstørstige valkyrier, vil kæmpe til blodet springer og enden bliver bitter når kampscenen åbnes for vanvittige wrestling kæmpere – det bliver en aften uden sidestykke!

For blot at nævne et par navne, vil du blandt andre kunne heppe på den populære Betty Rose “The Pin-Up Punisher“, der med charme og rockability vinder fans  – og endda kampe over mænd, Dronningen af Voodoo, Queen Amarah, forfører, ikke kun sin modstander, men også publikum med tungetaleri og sort magi – og et dertil følge af kvindelige kæmpere, der har hævn i øjnene og blod på tanden!

I de seneste år er det ellers ærkeamerikanske fænomen wrestling stormet frem i hele Europa. Det er en underholdningsform der ikke kan sidestilles med noget andet, når stereotyper legemliggøres og spandexklædte bodyslam-kæmpere skaber Colosseum-stemning i Musichouse – og kampene er kun halvdelen af historien!

Velkommen indenfor til en hyldest til kvindelig wrestling på Refshalevej 203 A lørdag d. 2 februar 2019.

Detaljer

Dato:
2. februar
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
189kr.
Hjemmeside:
http://bit.ly/bodyslamwomen

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Hjemmeside:
http://bodyslam.dk

Sted

Musichouse
Refshalevej 203A
København, 1432 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://refshaleoen.dk/2017/01/17/music-house/