Parkhallen, Kolding

Parkhallen Fynsvej 49, Kolding, Danmark

GRATIS wrestling i Parkhallen! BODYSLAM! Wrestling vender tilbage til Kolding og der er masser af action i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Favoritter såsom Peter Olisander, Easy Loverz og RandersPagne er i front når wrestling-action ryster selve Parkhallens fundament. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør. Dørene åbner kl. 18:30 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 19:30.

Fanø Hallen

Fanø Hallen Stadionvej 13, Nordby, Fanø, Danmark

KØB BILLET HER! Sæt julehyggen på pause og træd ind i wrestling-arenaen 2. december i Fanø Hallen! Der er underholdning for hele familien når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show. Wrestling blander stunt, humor, drama og action til et show der er præcis som intet andet. Oplev BODYSLAM-favoritter såsom den maskerede hævner Emeritus, det festglade team RandersPagne, Nordens mest perfekte atlet Emilian Lewis, den ungarske lejesoldat Hunyadi Tamás, de grove men sjove Easy Loverz og mange flere i eftermiddagens overdrevne kampe. Hep på dine favoritter, buh af de onde og vær en del af den helt særlige stemning man kun kan opleve til live-wrestling. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. ... Read More

95kr.

Videbæk Idræts- og Fritidscenter

Videbæk Idræts- og Fritidscenter Vestervang 28, Videbæk, Danmark

GRATIS wrestling i Videbæk Idræts- og Fritidscenter! BODYSLAM! Wrestling kommer til Videbæk og der er masser af action i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Favoritter såsom Peter Olisander, Easy Loverz og Eli Castle er i front når wrestling-action ryster selve Idræts- og Fritidscentrets fundament. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør. Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20.

Hedensted Centret

Hedensted Centret Gesagervej 68-70, Hedensted, Danmark

KØB BILLET HER! Årets SIDSTE wrestling show! Wrestling er tilbage i Hedensted Centret med et brag! BODYSLAM! Wrestling vender tilbage til Hedensted og der er masser af action i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Favoritter såsom Peter Olisander, Easy Loverz og RandersPagne er i front når wrestling-action ryster selve Hedensted Centrets fundament. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør. Dørene åbner kl. 18 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 19.

100kr.

Skråen, Aalborg

Skråen Kjellerups Torv 5, Aalborg, Danmark

KØB BILLET! Folk er falske, wrestling er ægte! Og det er stemningen også når BODYSLAM! vender tilbage til Skråen i Aalborg lørdag 13. januar. Start det nye år med drama, stunt, humor og action, når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Aftenen tegner til dejlig underholdningsvold i topklasse, når nytårstraditionen om wrestling på Skråen endnu engang er tilbage! De grove, men sjove Easy Loverz, den maskerede hævner Emeritus, den gale kultleder Peter Olisander, det Mokaï-svælgende tag team RandersPagne, Aalborgs egen Toby Zane og alle de andre BODYSLAM-favoritter er også klar i kulissen - plus som altid internationale gæster af virkelig høj og underholdende kaliber. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store ... Read More

195kr.

Hammerum Hallen

Hammerum Hallen Frølundvej 41, Herning, Danmark

GRATIS wrestling i Hammerum Hallen! BODYSLAM! Wrestling kommer til Hammerum og der er masser af action i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Favoritter såsom Peter Olisander, Easy Loverz og RandersPagne er i front når wrestling-action ryster selve Hammerum Hallens fundament. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør. Dørene åbner kl. 18 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 19.