Hedensted Centret

Hedensted Centret Gesagervej 68-70, Hedensted

Arrangementet er GRATIS og gjort muligt af Hedensted Kommune, Hedensted Centret og Daka Denmark.   18:30 - Dørene åbner 19:30 - Showstart   BODYSLAM! Wrestling brager ind i Hedensted Centret fredag 7. oktober med live wrestling action. Masser af spænding for hele familien, når BODYSLAM! Champion Carlos Zamora, den maskerede Emeritus og mange flere går i ringen.   Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.   Der vil være salg af pølser, øl og sodavand.

Gratis

Forbrændingen, Albertslund

Forbrændingen Vognporten 11, Albertslund, Sjælland

Klik billet her! Wrestling, burlesque og musik i skøn forening på Forbrændingen! Lucha libre er den mexicanske betegnelse for wrestling og i samspil med burlesque og live musik, disker Forbrændingen op med en helt unik aften. Oplev blandt andet Aliss Ink, Carlos Zamora, Emeritus, Easy Loverz og mange flere!

249kr.

Pumpehuset, København

Pumpehuset Studiestræde 52, København V

KLIK BILLET HER! BODYSLAM! er tilbage i Pumpehuset 19. november. Vanvittig underholdningsvold er garanteret når Kransalen endnu engang er wrestling-colosseum. RandersPagne sætter tag team titlerne på spil mod det internationalt anerkendte team Sunshine Machine og meget, meget mere! Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

220kr.

Skråen, Aalborg

Skråen Kjellerups Torv 5, Aalborg

KLIK BILLET HER! Nytårs-wrestling på Skråen er tilbage! Efter hele to års aflysninger er der endelig chance for at se BODYSLAM-favoritterne i aktion i ringen igen. Højtflyvende, højtråbende og højst anderledes underholdning er garanteret, når BODYSLAM! er i byen. De gyldne mesterskabsbælter skal forsvares, blodfejder skal afgøres og showmanship er altid skruet helt op i wrestling-universet. Wrestling blander stunt, humor, drama og action til sin helt egen cocktail af live-underholdning, der ikke kan sidestilles med noget andet. BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør. Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra ... Read More

175kr.