Kulturhuset, Skanderborg

Kulturhuset Parkvej 10, Skanderborg, Danmark

GRATIS wrestling ved Kulturhuset i Skanderborg 24. juni. BODYSLAM! Wrestling er endelig i Skanderborg og der er masser af action i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Favoritter såsom Emeritus, Easy Loverz og Toby Zane er i front når wrestling kommer til Skanderborg for første gang. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør. Vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 13.

Rådhuset, Skagen

Skagen Rådhus Sankt Laurentii Vej 87, Skagen, Danmark

GRATIS wrestling i Skagen 20. juli! Traditionen fortsætter! BODYSLAM! Wrestling er endelig i Skanderborg og der er masser af action i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Favoritter såsom RandersPagne, Easy Loverz og Toby Zane er i front når wrestling vender tilbage til toppen af Danmark. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Storms Pakhus, Odense

Storms Pakhus Lerchesgade 4, Odense, Danmark

GRATIS wrestling i Storms Pakhus i Odense 29. juli. BODYSLAM! Wrestling er endelig tilbage i Odense og der er masser af action i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Favoritter såsom Emeritus, Easy Loverz og RandersPagne er i front når wrestling vender tilbage til Odense. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør. Vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 14.

Store Torv, Rønne

Store Torv, Rønne Store Torv, Rønne, Bornholm, Danmark

GRATIS wrestling på Store Torv i Rønne 12. august. BODYSLAM! Wrestling kommer endelig til Bornholm og der er masser af action i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Favoritter såsom Emeritus, Easy Loverz og RandersPagne er i front når wrestling kommer til Rønne for første gang. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør. Vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 14.

Pumpehuset, København

Pumpehuset Studiestræde 52, København V, Danmark

KØB BILLET HER! Folk er falske, wrestling er ægte! Og det er stemningen også når BODYSLAM! vender tilbage til Pumpehuset lørdag 26. august. Der er øl i hanerne og smadder i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Aftenen tegner til dejlig underholdningsvold i topklasse, når sagaen om "Den skandinaviske drage" Aliss Ink og hendes kamp mod overmagten fortsætter! Superatleten Carlos Zamora, de grove, men sjove Easy Loverz, den maskerede hævner Emeritus, den gale kultleder Peter Olisander, det Mokaï-svælgende tag team RandersPagne og alle de andre BODYSLAM! favoritter er også klar i kulissen - og hvad mon det evige og vedblivende Hellerup-svin Pete Phoenix har oppe i ærmet? Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i ... Read More

220kr.

VoxHall, Aarhus

VoxHall Vester Allé 15, Aarhus C, Danmark

KØB BILLET HER! Folk er falske, wrestling er ægte! Og det er stemningen også når BODYSLAM! endelig er tilbage i VoxHall fredag 8. september. Der er øl i hanerne og smadder i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Aftenen tegner til dejlig underholdningsvold i topklasse, når den store årlige turnering ScandiGraps Invitational 2023 løber af stablen! Superatleten Carlos Zamora, de grove, men sjove Easy Loverz, den maskerede hævner Emeritus, den gale kultleder Peter Olisander, det Mokaï-svælgende tag team RandersPagne og alle de andre BODYSLAM-favoritter er endnu engang i front, men kun én kan hæve trofæet når aftenen er omme. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver ... Read More

200kr.