Absalon, Vesterbro

Folkehuset Absalon Sønder Blvd. 73, København V

Oplev stemningen når BODYSLAM! præsenterer en perlerække af Europas førende kvindelige wrestlere i Absalon lørdag 1. april. Der er skallesmæk for skillingen, når kampen mellem det gode og det onde tager form af d'damer "Ice Queen" Regina Rosendal, NXT UK's Nina Samuels, Safire Reed, spanske Maria De La Rosa og mange flere. Der bliver for alvor fremvist det store kørekort i øretæver engros og patriarkatet får drag over nakken. Wrestling blander action, stunt, drama og humor til en live underholdningsform, der er som intet andet. Giv dig selv en oplevelse ulig noget andet og træd ind i wrestlings farverige verden i Absalon. Efter showet vil der være efterfest, hvor Absalons DJ vil vende plader, så du ikke kan stå stille på dansegulvet.

150kr.

WarPigs Brewpub, København

WarPigs Brewpub Flæsketorvet 25-37, København V

Endnu engang er BODYSLAM! Wrestling med til at fejre WarPigs Brewpubs fødselsdag. Live wrestling er en del af dagens store fejring som også inkluderer musik - og naturligvis fantastisk øl og byens lækreste barbeque hele dagen og langt ud på aftenen. Shows kl. 15:00 og 18:00 - Kig forbi og nyd stemningen hele dagen!

Pumpehuset, København

Pumpehuset Studiestræde 52, København V

SWIPE BILLET HER! Stemningen er ægte og kampene er vanvittige når BODYSLAM! er tilbage i Kransalen den 13. maj. Der er øl i hanerne og smadder i ringen til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Sagaen om Carlos Zamora og hans elskede mesterskabsbælte fortsætter når nye udfordringer dukker op. Aftenen tegner også til dejlig underholdningsvold med knock-out dronningen Aliss Ink, Hellerups stolte (men forhadte) søn Pete Phoenix, de grove men sjove Easy Loverz, det Mokaï-svælgende tag team RandersPagne og alle de andre BODYSLAM-favoritter i højsædet. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og ... Read More

220kr.