Skråen, Aalborg

Skråen Kjellerups Torv 5, Aalborg

KLIK BILLET HER! Nytårs-wrestling på Skråen er tilbage! Efter hele to års aflysninger er der endelig chance for at se BODYSLAM-favoritterne i aktion i ringen igen. Højtflyvende, højtråbende og højst anderledes underholdning er garanteret, når BODYSLAM! er i byen. De gyldne mesterskabsbælter skal forsvares, blodfejder skal afgøres og showmanship er altid skruet helt op i wrestling-universet. Wrestling blander stunt, humor, drama og action til sin helt egen cocktail af live-underholdning, der ikke kan sidestilles med noget andet. BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør. Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra ... Read More

175kr.

Grenaa Idrætscenter

Grenaa Idrætscenter Ydesvej 2, Grenaa

Sponsoreret af McDonald's Grenaa, HSM Industri, GSM Maskinfabrik og Norddjurs Kommune. Gratis BODYSLAM! Wrestling show i Grenaa Idrætscenter fredag 3. februar kl. 19! Mød op og få en oplevelse når wrestling blander action, stunt, humor og drama i en underholdningsform der er præcis som intet andet. Dørene åbner kl. 18 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 19. Der vil være salg af øl, vand og pølser.

Brønderslev Hallerne

Brønderslev Hallerne Knudsgade 15, Brønderslev

Sponsoreret af Sparekassen Danmark Brønderslev, Power Fuel, Firi og Brønderslev Hallerne. Gratis BODYSLAM! Wrestling show i Brønderslev Hallerne lørdag 4. februar kl. 19! Mød op og få en oplevelse når wrestling blander action, stunt, humor og drama i en underholdningsform der er præcis som intet andet. Dørene åbner kl. 18 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 19. Der vil være salg af øl, vand og pølser.

Sløjfen, Hadsten

Sløjfen Evald Tangs Allé 45, Hadsten

KLIK BILLET HER! BODYSLAM! Wrestling er tilbage i Sløjfen. Oplev et hæsblæsende show med masser af action for store og små, når Lilleåsalen forvandles til en svedig arena for wrestling. I løbet af eftermiddagen kæmpes der 5-6 kampe. Efter showet er der mulighed for at tage billeder og få autografer. Minimum alder: 10 år Plus meget mere!

50kr.

Pumpehuset, København (Udsolgt!)

Pumpehuset Studiestræde 52, København V

UDSOLGT Danmarks første "Death Match" står øverst på programmet når BODYSLAM! er tilbage i Kransalen den 25. februar. Der er øl i hanerne og smadder i ringen når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show! Sagaen om den maskerede Emeritus' jagt på hævn over tidligere leder Peter Olisander fortsætter og aftenen tegner også til underholdningsvold med knock-out dronningen Aliss Ink, den sleazy Valentine, det Mokaï-svælgende tag team RandersPagne og alle de andre BODYSLAM-favoritter i højsædet. Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør. Allerede annonceret: Peter Olisander vs. ... Read More

220kr.

Sportscenter Ikast

Sportscenter Ikast Stadion Alle 2B, Ikast

Tak til sponsorerne der gør dette show muligt. Gratis BODYSLAM! Wrestling show i Sportscenter Ikast lørdag 18. marts kl. 12.30! Mød op og få en oplevelse når wrestling blander action, stunt, humor og drama i en underholdningsform der er præcis som intet andet. Vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 12.30. Der vil være salg af øl, vand og pølser.