FULL MATCH: Tank vs. Rick vs. Fynne

Når BODYSLAM! Champion Michael Fynne forsvarer mesterskabet mod Tank 30. september i Aarhus, er det i et usædvanligt personligt opgør. Ikke alene har de to problemer der går tilbage til BODYSLAM’s begyndelse, men Tank føler også at Fynne har stjålet mesterskabet. Nu giver vi med denne full match mulighed for at du selv kan se, hvordan det gik for sig, da “The King of Wrong Style” blev BODYSLAM! Champion i Odense tidligere i år.

Tank har vundet én. Fynne har vundet én. På Train i Aarhus 30. september bliver det afgjort én gang for alle: Hvem er bedst? To af dansk wrestlings største rivaler kolliderer en-mod-en om guldet, og kun én kan gå derfra med titlen af Champion.

Tank besejrede oprindeligt Michael Fynne tilbage i august 2015 på vores første show. Fynne havde inviteret rapperen Jøden med, og de kontroverser det førte med sig, gjorde at en omkamp var på sin plads. Michael Fynne vandt en table match i Aalborg med mindre fine metoder. Da de igen stod overfor hinanden i april 2017 i Odense var det med Rick Dominick som tredje deltager. Ikke nok med det, for det var indblanden fra Fynnes gruppe Shotgun Cartel, der afgjorde kampen. Nu står “The Get High Bad Guy” på toppen af BODYSLAM-bjerget og Tank har én ting for øje: At sende ham op at flyve og sende ham nedad bjergsiden, så veteranen Tank igen er tilbage på toppen.

Vi håber I nyder denne full match, kommenteret af vores faste mikrofon-duo Michael Madsen og Sonne, og hører gerne feedback. Vi takker mange gange for den støtte vi oplever fra hele landet og ser frem til snart at komme ud og se de danske wrestling-fans igen live.

Du kan stadig nå at sikre dig billetter til vores næste live show og se hvordan historien udvikler sig!

Billetter til Aarhus 2017

Aarhus 30. september 2017

Billetter til Kolding 2017

Kolding 22. oktober 2017