Historie bliver skrevet til udsolgt show

Når BODYSLAM! er tilbage i København 25. februar er det en særlig aften. Det er de københavnske bodyslammers allerede klar over, for eventet var udsolgt næsten en måned før. På denne aften møder Emeritus sin bitre fjende Peter Olisander. Bølgerne går altid højt når de to er i ringen, men denne gang endnu mere. Det er så brutalt som wrestling kan blive: Det er en death match!

Konceptet death match er en kamp uden regler. Men det er mere end det. Det er en kamp, hvor det forventes at begge deltagere bruger barbariske våben såsom pigtråd, glas, tegnestifter; kun fantasien sætter grænser. Blodet kommer til at flyde i Pumpehuset på en måde aldrig tidligere set på dansk jord.

Det er nemlig første gang nogensinde at en death match finder sted i Danmark. Deltagerne er klar. Publikum er klar. Og 25. februar finder vi ud af om Danmark er klar.

Men det er ikke kun blodigt. Derudover byder showet som altid også på Nordens bedste wrestlere og importerede talenter fra nær og fjern. Carlos Zamora forsvarer BODYSLAM! Mesterskabet mod Metehan. Aliss Ink sætter sin titel på spil mod Ava Everett. RandersPagne og Easy Loverz er i huset, og det samme er alle de andre BODYSLAM-favoritter.

Vi ses ved ringside!

Pumpehuset, København – 25. februar