Hjem til Aarhus med WrestleFest 2

“Smilets By” var arnestedet for BODYSLAM! og derfor har Aarhus også en særlig plads i vores wrestling-hjerter. Det var nemlig i Aarhus at vi holdt vores allerførste show for næsten to år siden. Derfor er det også passende at WrestleFest 2, showet hvor vi fejrer vores to-års fødelsdag, finder sted på Train i Aarhus 30. september. Der er allerede en lang liste af mindeværdige øjeblikke, som er fundet sted på vores shows i Danmarks 2. største by. Derfor kan alle vores vanvittige wrestlere dårligt vente med at skabe endnu flere absurde optrin når vi igen giver Aarhus wrestling 30. september.

Det er allerede offentliggjort via Trains hjemmeside, at vores hovedkamp bliver en kæmpemæssig rematch om BODYSLAM! Mesterskabet: Den tidligere mester Tank skal forsøge at tage titlen tilbage fra den arrogante antihelt og nykronede champ “The Get High Bad Guy” Michael Fynne. Det er over et år siden de to sidst har været i ringen en-mod-en og der er altid garanti for action når de to forhadte rivaler står overfor hinanden – nu med endnu mere på spil end nogensinde før!

Og titelkampen er kun toppen af isbjerget når Emeritus, Chuck Cyrus, Rick “The Prick” Dominick og alle dine andre favoritter atter engang indtager Aarhus primære spillested, for at lave både ravage og gode minder i ligeværdige mængder for vores trofaste fans.

Billetter til Train, Aarhus

Ret til ændringer forbeholdes