Hvad sker der i Odense 4. maj?

Vi glæder os til endnu engang at vende tilbage til Magasinet i Odense 4. maj med et show, der lover til at blive en yderst international affære. Ikke alene debuterer portugisiske Killer Kelly (kendt fra WWE’s Mae Young Classic og NXTUK), men også wrestlere fra USA, Holland, Sverige og Tyskland er på cardet. Men de måske største nyheder er mere hjemlige i natur: Odenses egen Rick “The Prick” Dominick vandt BODYSLAM! Mesterskabet i København 16. marts og vender hjem til Odense som champ! Men hvem skal den antiautoritære odenseaner forsvare imod? (Opdateres løbende i takt med at info annonceres)

BODYSLAM! CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH:
Rick Dominick (c) vs. Michael Fynne vs. Peter Olisander


Odenseaneren Rick “The Prick” Dominick kommer hjem som mester! Han skal bare forsvare mod hele to top contendere i en triple threat match i aftenens main event. Kan Rick overkomme oddsene og forlade sin hjemby med det gyldne mesterskabsbælte?

MIXED TAG TEAM MATCH:
Sixt & Steinbolt vs. Killer Kelly & Alexander James


En kamp, som ikke optages til udgivelse på video, men kun er for publikum LIVE på Magasinet 4. maj: Intergender mixed tag team match mellem Sveriges Sixt og Steinbolt imod WWE’s NXT brands Killer Kelly og Alexander James. Gå ikke glip af Kellys debut i Danmark og hvad der kun kan blive en intens match i Odense!

SPECIAL SINGLES MATCH:
Adonis (RandersPagne) vs. Tank


Veteranen Tank står overfor den ene halvdel af det hotteste nye tag team på scenen, RandersPagne: Den unge mand kun kendt som Adonis. Bliver det styrke og erfaring eller ungdom og ren dakkedak der sejrer i Odense 4. maj?

Billetterne er i salg nu!

Odense wrestling billetter 2019

Odense – 4. maj