David Starr og mere: Hvad vi ved om SkråenSlam 2019

Det er efterhånden blevet en tradition. Den anden lørdag i januar bliver Skråen i Aalborg omdannet til wrestlingarena og BODYSLAM-fans søger ind fra vinterkulden til suplexes og clotheslines at varme sig på. 12. januar 2019 er det tid igen og vi har masser af action på tapetet; både med kendte favoritter og debutanter fra den anden side af Atlanten. Lad os tage et kig på, hvad vi ved om SkråenSlam 2019, som det står nu:

David Starr debuterer i Danmark

Der er ikke tale om en hvilken som helst amerikansk debutant, når David Starr træder op i ringen 12. januar. Som én af de allermest efterspurgte indie wrestlere i verden, har Starr rejst verden tynd. Han er hovedsageligt kendt fra amerikanske forbund som CZW og Beyond Wrestling samt europæiske grupper såsom Revolution Pro og wXw. Overalt, hvor han er kommet frem, har han ikke alene vundet hæder og titler, men også fansenes respekt. Der er virkelig noget i vente, uanset hvem David Starr skal imod i Aalborg.

Wrestling Aalborg - Emeritus & Olisander

Mesterskabet er stjålet!

Efter klokken ringede sidste gang i Frederikshavn, havde den forsvarende champion Michael Fynne endnu engang sejret. Men det der skete efterfølgende satte alting i kaos! Den tilbagevendte kultledende galning Peter Olisander stjal det fysiske mesterskabsbælte og efterlod en konfus Fynne uden sit mest velkendte accessory. “The King of Wrong Style” er ude efter hævn, men hvordan vil det udspille sig? Kan mesteren få mesterskabet tilbage, eller har Olisander sået nok tvivl i mesteren sind, til at snige sig til at gøre en ende på det historisk lange titeleventyr for 8210-rapperen?

Wrestling Aalborg - Steinbolt

Tag team mesterskab på vej

Der har længe været en spændende tag team division i BODYSLAM! og på 2018’s sidste show blev det offentliggjort: Der kommer nu til at være tag team mesterskaber at kæmpe om! De allerførste mestre bliver kronet i Aalborg 12. januar og det kommer til at ske i et opgør mellem to værdige teams – der oven i købet har utrolig meget ondt blod imellem hinanden. Sveriges Elite er blevet besejret præcis én gang som hold: Da de i Aarhus stod overfor Tank & Burnett. Begge hold har en sejr over det andet, men hvem bliver det, der tager ikke alene hæderen men også de gyldne mesterskabsbælter med hjem, som de historiske første mestre nogensinde?

Wrestling Aalborg 2019 - Betty & Sixt

Sixt vender tilbage – efter blod?

For bare et år siden var Sixt en populær skikkelse i BODYSLAM-regi. Men hendes tørst efter succes ledte hende til en glidebane: Genveje. Ikke alene begyndte hun at snyde, hun mister også fuldkommen besindelsen, når tingene ikke går, som hun har planlagt. Enter Betty Rose: Den nyligt ankomne rival til Sixt viste sig at være mere besværlig end som så at få bugt med, og da Betty sejrede én gang for meget, angreb Sixt i raseri med en stol efter kampen. Det uprovokerede og brutale angreb betød at Sixt måtte sidde resten af året ude i karantæne for sin opførsel, men 12. januar er suspenderingen ophævet. Får Betty hævn over det kujonagtige angreb? Eller fortsætte Sixt, hvor hun slap, og sender Betty Rose på hospitalet?

Og det er ikke alt…

Det og meget mere er på tapetet når et helt års historier kulminerer – og et nyt år begynder. Gå ikke glip af ét af årets traditionelt allervigtigste shows, når BODYSLAM! endnu engang præsenterer SkråenSlam live i Aalborg 12. januar:

 

Wrestling i Aalborg, januar 2019

Aalborg, 12. januar 2019