Aarhus Wrestling 30. september

Kampe i Aarhus 30. september

Dagen nærmer sig med hastige skridt. 30. september får Aarhus wrestling at se igen! Train bliver revet godt og grundigt rundt og vi har overblikket over aftenens vanvittige opgør klar til dig lige her:

BODYSLAM! Championship match – Tables, Ladders & Chairs are legal

Michael Fynne har noget at bevise. Den arrogante rapper fra 8210 har endelig det fysiske bevis på den overlegenhed, som han i årevis har pralet af: Han er BODYSLAM! Champion. Men selvom han står med mesterskabsbæltet om livet, er der stadig noget tilbage at bevise for den unge mester. Han vandt mesterskabet i en triple threat kamp og har endnu ikke pinned eller submitted den tidligere mester Tank.

30. september på Train i Aarhus er skæbnens time oprundet, hvor to rivaler afgør én gang for alle, hvem der er bedst. Ingen undskyldninger. Borde, stiger og stole er tilladt og kun den stærkeste overlever, når støvet har lagt sig og alle klichéerne er sagt.

Kan Tank genvinde mesteskabet, han aldrig har tabt? Eller kan Fynne indlede en ny æra i BODYSLAM?

International kvindekamp

Den svenske Amazone Sixt står overfor bizar modstand, når hun går i ringen med Voodoo Queen Amarah. Sixt, der tidligere har vundet publikums gunst i Aarhus, står nu overfor en modstander der er mere utilregnelig end nogensinde før. Hvad bliver Sixts strategi mod den mystiske voodoo-dronning?

Grudge match street fight

Cyrus vs. Emeritus

Emeritus groteske, okkulte genveje ledte til at Chuck Cyrus ved vores sidste show måtte tage flyveren tilbage til England med en forbrænding i ansigtet og en brækket finger. “Mr. Massive” er tilbage på 100% og er nu ude efter hævn over det maskerede misfoster. Kan Chuck Cyrus powerbombe sig vej til sejren? Eller kommer gespenstet Emeritus igen til at spille “Big C” et brutalt puds?

Tag team match

Sveriges Elite vs. Rayo & Timmy

Panzer Division Sweden eller Sveriges Elite. Uanset hvad du kalder dem, er det formindable team bestående af Harley Rage og Steinbolt ubesejret i BODYSLAM! På Train møder de deres mest højtflyvende modstand til dato, i form af luchadoren Rayo Blanco og den springkraftige Timmy Force. Forbliver Sveriges Elite ubesejrede? Eller må de tage tomhændede hinsidan?

Grudge match

Rick “The Prick” Dominick var offer for indblanding fra Shotgun Cartel i Odense. Nu er han på en mission for at rydde Fynnes lakajer af vejen på sin vej tilbage mod mesterskabet. Den største udfordring i den konstellation er også hans modstander denne aften på Train: Kimball. Kan Rick Dominick få gjort det af med Kimball i BODYSLAM! én gang for alle? Eller viser Shotgun Cartel sig at være en større mundfuld end Rick forventer?

 

Køb dine billetter til øretævernes holdeplads her. Vi ses ved ringside!

Billetter til wrestling Aarhus 2017

Aarhus 30. september 2017