Kampe i Aarhus 29. september

Hvad kan du forvente i Aarhus 29. september, når BODYSLAM! vender tilbage til Train? Amerikanske Fred Yehi udfordrer Michael Fynne for mesterskabet, Tank & Matthew søger hævn over Sveriges Elite og Rayo Blanco forsøger at vende sit dårlige held imod den russiske Yuri Kosinski – PLUS meget mere! Klik for at se alle annoncerede kampe og klikke billetter til ringside:

Michael Fynne (c) vs. Fred Yehi

Da Michael Fynne stod som sejrherre i København kom den amerikanske independent-stjerne Fred Yehi ud og gjorde det klart, at han ville være næste udfordrer til Fynnes BODYSLAM! Championship. Der er hæder, ære og egoer på spil, når Fynne forsøger at fortsætte sin rekordlange regeringstid som ubestridt mester i BODYSLAM!

Sveriges Elite vs. Tank & Burnett

De ubesejrede svenskere, Steinbolt og Harley Rage, snød sig til en sejr i København. Nu har Tank & Burnett chancen for hævn. Og ikke alene det; de kan ende Elitens sejrsrække, som strækker sig længere end halvandet år!

Sixt vs. Betty Rose

Betty Rose og Sixt har kæmpet over hele Skandinavien og generelt har den mere erfarne og nådesløse Sixt haft overtaget. Men i København fik Betty hevet en sejr i land i en six person tag team match! Sixt er rasende og vil for enhver pris have revanche for det nederlag, hun absolut mener var rent held. Var København et tegn på at Betty nu er erfaren og dygtig nok til at klare skærene i én-mod-én kamp med Skandinaviens kvindelige wrestling-ambassadør?

Ashley Dunn vs. Emeritus

Ashley Dunn har vundet fansenes hjerter i både Aalborg og København i 2018. Nu kommer han for første gang til Aarhus med sin utrolige højrisisko wrestling-stil og højtempo angreb. Kan det være nok til at overvælde den maskerede galning Emeritus, som tilsyneladende har fundet ny motivation og dræberinstinkt. Men hvor er hans kultleder-agtige medsammensvorne Peter Olisander? Og vender han også tilbage med fornyet styrke, som Emeritus har gjort?

Rayo Blanco vs. Yuri Kosinski

Rayo Blanco har ikke haft heldet med sig på det seneste. Kan han vende sin lykke mod den vodkadrikkende gopnik Yuri Kosinski, og lede et taktfast råb af “lucha lucha lucha” med hænderne hævet i sejr?

Rick Dominick vs. Erik Sabel

Veteranen Rick “The Prick” er aldrig bleg for at dele alfonshånd ud til enhver, som han synes fortjener det. I dette tilfælde har BODYSLAM’s allestedsnærværende bad boy raget uklar med den mindre erfarne, men højest selvglade Erik Sabel. Vil Sabels tekniske wrestling være nok, når Rick slår på tæven?

Vær med når BODYSLAM igen ruller ind på Train i Aarhus!
Klik din billet nu:

Wrestling i Aarhus september 2018

Aarhus, 29. september 2018