Hvad kan vi forvente til SkråenSlam?

14. januar vender vi tilbage til Skråen i Aalborg med et brag af et show! Hvad kan du forvente dig, når BODYSLAM! indtager Nordens Paris med SkråenSlam? Læs mere her:

Matchup screengrab - Tank vs. Harley
MAIN EVENT – BODYSLAM! CHAMPIONSHIP MATCH
Tank vs. Harley Rage

Sidste år på vores debut på Skråen blandede Harley Rage sig i Tanks kamp og kostede ham sejren. Et år senere ville skæbnen det sådan, at Tank nu står som forsvarende mester og Rage står overfor ham som udfordrer. Der er mere end bare den hæder og ære, der følger med titlen på spil: Der er også en chance for hævn for Tank! Men kan den 140 kg tunge “Menneskelige Kampvogn” Harley Rage overhovedet komme “op at flyv'” med Tanks velkendte chokeslam?

KVKvsPenelope

INTERNATIONAL WOMEN’S MATCH
Kat Von Kaige vs. Penelope

Da vi besøgte Train i Aarhus i december, snød “The Vintage Villainess” Kat Von Kaige sig til en sejr over svenske Sixt, ved at bruge rebene. Kan den diabolske KVK endnu engang bruge ufine kneb til at sejre over veteranen og stortalentet Penelope, når de går op imod hinanden på Skråen? Under alle omstændigheder er der lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp!

Triplethreat Aalborg

NO HOLDS BARRED TRIPLE THREAT MATCH
Rick Dominick vs. Emeritus vs. Vasyl

Rick Dominick var øjeblikke fra at sætte punktum for sin rivalisering med den gotiske hyggepapa Emeritus i december, men ud af det blå kom “Tjernobyls Sidste Søn”, monstret Vasyl, og blandede sig i kampen. Nu er alle tre samlet i én kamp, så der ikke er nogen uforudsete indvendinger. Og nå ja: Kampen er helt uden regler – Alle kneb gælder!

elimination tag aalborg Instagram

ELIMINATION TAG TEAM MATCH
Michael Fynne & Zach White vs. Martin Miguel & Shooter Schjøtler

Det er efterhånden et velkendt faktum at Michael Fynne og hans kohorte af tølpere i Shotgun Cartel ynder at være flere mod én. Det overtal kostede næsten unge Martin Miguel sin karriere tilbage i maj, men nu er den energidriktyllende blåhårede vidunder tilbage og han har taget sin mentor Shooter Schjøtler med. Kan de mere lige odds være Cartellets undergang eller har Michael Fynne flere esser oppe i ærmet?

Tag match til Instagram

TAG TEAM MATCH
Kristian Thorn & Chuck Cyrus vs. Steinbolt & Peter Olisander

Aalborgs egen “Suit Up” Kristian Thorn og den karismatiske kraftkarl “Mr. Massive” Chuck Cyrus danner team på Thorn hjemmebane og der kunne ikke være mere på spil: Hvis de festfjendtlige og humorforladte Steinbolt og Peter Olisander vinder, har de lovet at ølsalget bliver lukket på Skråen! Thorn og Chuck har således hele Aalborgs skæbne i deres hænder, når de går i ringen 14. januar!

PLUS endnu mere!

Billetter til Skråen, Aalborg

Aalborg 14. januar, 2017