Hvad har ledt op til showet i Kolding 22. oktober?

Vi kigger fremad mod vores debut-show på Godset i Kolding ved at se tilbage på hændelserne på Train sidste lørdag. Det var en begivenhedsrig aften, som kommer til at give efterdønninger både i Kolding, men også længere frem i tiden. Læs den fulde rapport her:

Showet åbnede med en afbrydelse. Kimball og Zach White havde planlagt en fejring af Michael Fynnes titelsejr, som ikke kunne vente til Ceremonimester Madsen havde afsluttet sin vanlige introduktion af showet. Ikke alene havde de to lakajer taget kage og gaver med, de havde også lavet en video på “kun” 12 minutter, som de insisterede på at de 300 fans i Aarhus skulle se i sin helhed.

Rick “The Prick” Dominick havde dog andre planer og afbrød videoen (og festlighederne). Kaos fulgte og Zach White fik hovedet fuld af kage (“Men jeg er jo på kuuuuur”) og Kimball fik gaven i hovedet inden kampen officielt kom i gang. Rick syntes at have overtaget, men Kimball formåede ud af det blå at pinne Rick med fødderne på rebet udenfor dommerens synsfelt. Kimball tog efterfølgende benene på nakken, og efterlod Rick kogende af frustration i ringen. Dette er ikke forbi endnu og Kolding kan meget vel blive næste slagmark for de to.

Dernæst kom Peter Olisander ud for at læse op fra sin bog “Sandheden”. Han belærte blandt andet publikum om det forkerte i at hylde vold og dårlig moral, som han følte de gjorde. Da hans efterfølgende kamp mod Shooter Schjøtler lakkede mod enden, slog han Shooter med sin bog bag dommerens ryg og vandt. Olisanders uspekulerede taktikker kan meget vel lede ham til endnu en sejr på Godset om to uger.

En sejrrig Olisander proklamerede under taktfaste tilråb af “løgnen, løgnen, løgnen” at Sandhedens discipel Emeritus var med i næste kamp. Dette opgør havde fået hældt benzin på bålet da Emeritus forsætligt havde skadet Chuck Cyrus på vores tidligere show i Odense. Chuck havde derfor bedt om en kamp, hvor han kunne få hævn, uden besværlige regler til hindring – en street fight. Kampen bragede over hele Train og nåede et højdepunkt da Cyrus hoppede fra balkonen i et dramatisk øjeblik, de tilstedeværende nok sent vil glemme. Inden kampen nåede sin konklusion måtte Chuck dog overkomme indblanding fra Olisander og at blive slået med bogen, men til sidst var den en Massive Piledriver fra “Mr. Massive” der hev sejren hjem for den hærdebrede brite. Hvordan kommer Emeritus tilbage fra dette, når vi rammer Kolding 22. oktober?

Panzer Division Sweden, Sveriges Elite, Harley Rage og Steinbolt er en formidabel tag team kombination. De to er ubesejrede som hold og arbejder så godt sammen, at der sjældent er tvivl om udfaldet i deres kampe. Denne gang var de oppe imod stærk modstand fra den højtflyvende og talentfulde duo Timmy Force og Rayo Blanco. En fantastisk kamp, men svenskens overlegne teamwork viste sig endnu engang som for stor en mundfuld. I Kolding skal Harley Rage i kamp en-mod-en. Kan han flyve solo lige så succesfuldt som i holdkamp?

Mange var kommet for at se opgøret mellem svenske Sixt og den bizarre Voodoo Queen Amarah. Amarah forsøgte som ventet at bruge mindgames og ufine tricks, men til sidst blev det dog Sixt, der sejrede. Hun vendte Amarahs “voodoo-pulver” imod voodoo-dronningen selv og vandt.

I aftenens absolutte hovedkamp var BODYSLAM! Mesterskabet på spil. Tank og Michael Fynne har haft et horn i siden på hinanden i al den tid BODYSLAM! har eksisteret, og intet er nogensinde blevet endeligt afgjort imellem dem. Dette var det foreløbige punktum, da Tank for første gang måtte se sig pinnet i BODYSLAM! efter en overmenneskelige indsats. Borde, stiger og stole var tilladt og de to rivaler gjorde rig bruge af dem. Efter en kamp, som alle talte om på vejen hjem den aften, sidder Michael Fynne nu for alvor solidt på tronen. Men alle er ude efter at vælte ham af den. Bliver det det internationale håb Alexander James, der kan tage det gyldne mesterskabsbælte fra ham i Kolding?

Det bliver et fantastisk opgør af international karakter, men “The King of Wrong Style” har kun lige begyndt sin tid i toppen af fødekæden, og han vil gøre hvad-som-helst for at blive der.

Gå ikke glip af showet på Godset søndag 22. oktober. Køb dine billetter nu og se historien udfolde sig live!

Billetter til wrestling Kolding 2017

Kolding 22. oktober 2017