Lady Lory vs. Courtney annonceret

Det er efterhånden velkendt at showet i Aalborg 16. januar vil indeholde både en table match og en wildcard tag team match. Nu er det blevet tid til at annoncere endnu en kamp af absolut international kaliber:

Lady Lory er én af Tysklands fremmeste kvindelige wrestlere, og har udraderet modstandere både i det kontinentale Europa og i Storbritannien. Hun er kendt for at slå en proper næve og være aldeles nådesløs overfor sine modstandere. Hvis man træder i ringen med Lady Lory er det på eget ansvar og man må være forberedt på at det ikke bliver nogen nem aften.

Lady Lory debuterer på dansk jord i januar og har meldt ud, at hun har intentioner om at fortsætte i samme stil, som har gjort hende berygtet over hele Europa. “Jeg er ikke i wrestling for at få venner, og jeg bliver ikke betalt timeløn. Jeg går i ringen for at smadre min modstander så hurtigt og effektivt som muligt” udtalte den rå tyske brawler i et interview med bodyslam.dk.

Fansene inspirerer Courtney

Hendes modstander bliver den yngre og mere positivt indstillede Courtney fra Skotland. Hun har opbygget et rygte i sit hjemland som en karismatisk og atletisk wrestler, der har et hjerte på størrelse med sin hjemby Glasgow: Hun giver aldrig op.

Courtney er ligeledes fast besluttet på sejr i sin danmarksdebut, men har en lidt anderledes tilgang til wrestling-sporten end hendes modstander. Da hun blev spurgt hvordan hun tilgår sin debut i BODYSLAM! svarede hun således: “Jeg glæder mig til at møde de danske fans og jeg glæder mig til at sparke noget røv. Jeg kan ikke se mig selv tabe, fordi jeg ved at hvis jeg kommer i problemer skal jeg bare se ud på publikum og den energi de bringer. De har ikke givet op, så jeg giver ikke op. Vi er i det her sammen.”

Hvem af de to kombattanter, der får en sejr med hjem fra Skråen, kan kun tiden vise. Én ting er sikkert: De to bringer deres absolut bedste til Skråen og det er ikke en kamp, du har lyst til at gå glip af.

Køb billet til wrestling i Aalborg