Miguel vs. Fynne i Aarhus

Martin Miguel vs. Michael Fynne i Aarhus

Hvis du følger med her på siden ved du allerede godt at vi kårer den første BODYSLAM! Champion 28. maj på Train i Aarhus. Men hvad bliver de tre kampe, som leder til triple threat finalen samme aften? Vi kan nu løfte sløret for den første: Martin Miguel vs. Michael Fynne!

To af de helt store unge håb i skandinavisk wrestling tørner sammen i første runde af turneringen der på én aften skal kåre den allerførste BODYSLAM! Champion nogensinde.

Michael Fynne er et af de absolutte topseeds i Ecstasy of Gold turneringen på baggrund af sin nådesløse fremfærd i BODYSLAM-ringen indtil nu. På Skråen sejrede han i showets main event, og han satser på at bruge det momentum til at rulle henover alle i EoG på Train. Derudover har vi tidligere set at manden der bl.a. bliver kaldt “King of Wrong Style” ikke er bleg for at alliere sig med andre, for at sikre sig en fordel over modstanderne. Hvordan det hele kommer til at spille ind i et turneringsformat er svært at sige, men Fynne lader altid til at have noget oppe i ærmet, når hans forrige ufine trick bliver neutraliseret.

Martin Miguel er et stadig forholdsvist ubeskrevet blad i BODYSLAM! og wrestling generelt. Han gjorde god figur i Aalborg tilbage i januar, men er dog kun med i denne turnering på skadesafbud fra Shooter Schjøtler, der har taget den energidrik-tyllende, koffeinafhængige, overgearede rookie under sin vinge. 28. maj på Train har Martin Miguel alt at vinde og intet at tabe; der er intet han hellere vil end at chokere verden, skåle i Redbull og stå med bæltet hævet i sejr når aftenen er omme!

Den første mester krones! Danske kvinder i ringen for første gang! Gå ikke glip af muligheden for at se historie blive skrevet live: Skaf dine billetter nu!

Køb billet til wrestling i Aarhus