RIck & Grace vs. Emeritus & Hailey i Aarhus

Mixed tag team match på Train

For første gang nogensinde kommer to danske kvinder til at stå overfor hinanden i ringen, når BODYSLAM! indtager Train 28. maj! Det bliver når det i stigende grad personlige opgør mellem Emeritus og Rick Dominick eskalerer i BODYSLAM’s første mixed tag match: Mand og kvinde mod mand og kvinde.

Rick “The Prick” Dominick har siden vi først så ham, altid været meget beskyttende overfor sin berømmeligt søde og måske lidt naive kæreste Grace (du ska’ ik’ #glopågrace). Det viser sig at han måske ikke var så paranoid, som vi var mange der troede. I hvert fald vendte Emeritus ham ryggen på Skråen i Aalborg, og alt tyder på at Grace som minimum har været en faktor i den beslutning. Således fandt Rick da også efter showet et helt lokale fylde med billeder af sine kæreste – men ingen Emeritus. På Train 28. maj er scenen sat for et opgør og Emeritus kan ikke længere udsætte en konfrontation!

Hailey, Emeritus, Grace og Rick

Foto: Nathalie La Cour Birkjær

Ikke alene er Rick som altid klar til kamp, men også Grace bliver nu involveret og må stå på egne ben, for at eliminere Emeritus’ kvindelige kumpan Hailey. Hvilke tricks kan Grace have oppe i ærmet for at forsvare sig mod truslen fra den baseballbatsvingende, mentalt ustabile Hailey? Under alle omstændigheder er det en historisk kamp, for det er første gang nogensinde at to danske kvinder står overfor hinanden i en wrestlingkamp. Der er kun én chance for at gøre et førstehåndsindtryk og Grace og Hailey nægter begge at ende som taber i det historiske første opgør.

Den første mester krones! Danske kvinder i ringen for første gang! Gå ikke glip af muligheden for at se historie blive skrevet live: Skaf dine billetter nu!

Køb billet til wrestling i Aarhus