Pumpehuset wrestling 16. marts 2019

Tilbage til Pumpehuset 16. marts

Efter to udsolgte shows i 2018 vender BODYSLAM! stærkt tilbage til Pumpehuset i København 16. marts – usædvanligt stærkt endda! Vi er stolte af det line-up vi kan præsentere for det københavnske publikum. Ikke alene vender den internationale sensation “Calamari Catch King” Chris Brookes tilbage, men også to af Japans bedste eksporter; Shigehiro Irie og YUU; sætter for første gang deres ben på dansk jord. Alt dette i tilgift til vores tag team champions’ første titelforsvar, den nye BODYSLAM! Champion Peter Olisander sætter tonen for sin regeringstid og meget, meget mere. Få et overblik her (opdateres løbende):

Wrestling er tilbage i sin allermest live form, når BODYSLAM! endnu engang ryster Pumpehuset i sin grundvold 16. marts! Stemningen er altid på topniveau når de vanvittige karakterer kaster hinanden i dørken og øllet flyder fra hanerne og således også denne gang. Der er virkelig tale om en liveoplevelse ulig noget andet, når den teatralske vold og de overgearede kæmpere skaber ægte Collosseum-stemning i Kransalen for trejde gang.

Michael Fynne & “CCK” Chris Brookes vs. “Sandheden” Peter Olisander & Emeritus

“Min fjendes fjende, er min ven?” Fynne har skaffet hjælp fra uventet side, når han teamer med sin tidligere rival “Calamari Catch King” Chris Brookes 16. marts i Pumpehuset. De står overfor formidabel modstand fra BODYSLAM! Champion Peter Olisander og hans sandhedsapostel Emeritus.

Om det er i USA, Japan, Tyskland eller hans hjemlige England, er Brookes kendt for karisma og kreativitet i ringen. Fynne ved præcist hvor god Brookes er, og det ledte ham til at søge hjælp fra den britiske tag team ekspert. Men kan de to fungere som et hold og skabe et succesfuldt makkerskab? Eller viser det sig endnu engang at Sandheden (ifølge Olisander og hans følge) gør ondt?

Shigehiro Irie vs. Joseph Conners

NXT UK’s Joseph Conners vender tilbage til Danmark for at møde Shigehiro Irie i en heavyweight kamp med internationale implikationer! Conners måtte se sig slået i en titlekamp, sidst han besøgte Danmark, og dette er hans chance for at vise, at han hører til i toppen.

Tilbage i september bekendtgjorde den japanske stjerne at han havde intentioner om at rejse verden rundt for at teste sig selv og sin “fighting spirit”. Siden da har hans verdenstourné været en sejrsgang for Irie overalt fra Nordamerika til Storbritannien – og nu har danske fans også en sjælden mulighed for at opleve Irie live! “BEAST MODE” er garanteret, når den japanske heavyweight går i ringen.

Sixt vs. YUU

Et internationalt opgør af propertioner er netop sikret på Pumpehuset 16. marts: Skandinavisk kvinde-wrestlings mest prominente valkyrie, Sixt, går i kamp mod japansk fighting spirit i form af YUU!

Der er garanti for hårde slag og voldsomme kast når den tidligere judo-kæmper YUU debuterer mod Sixt, som vil bygge videre på sit momentum efter en voldsom sejr i en no DQ match over Betty Rose i januar. Ingen vil give sig, men kun én kan vinde!

BODYSLAM! Tag Team Championship Match: Tank & Burnett vs. Randers-Pagne

Tank & Matthew Burnetts første titelforsvar får fuld dakke dak 16. marts, når de møder Randers-pagne!
Respektløs opførsel var nok til at provokere Tank og sikre en titelkamp. Nu må de to festaber tage en anderledes seriøs mine på, hvis de har håb om at skubbe de forsvarende mestre af BODYSLAM’s tag team trone. Tank og Burnett er ikke i København for at feste, men for at vinde!

For en sikkerheds skyld håber vi Pumpehusets bar har godt med MOKAÏ på lager, i tilfælde af Randers-sejr…

Ecstasy of Gold Match: Chuck Mambo vs. Toby Zane vs. Valentine vs. Rick Dominick vs. Lucky Kid vs. Kaptajn BODYSLAM vs. Erik Sabel

Det bliver SCRAMBLE MADNESS i Pumpehuset 16. marts, når en BODYSLAM! titelkamp er på spil i en Ecstasy of Gold multi-man match! Syv mand går i ringen, men kun én kommer fra Pumpehuset med en sejr – en sejr der giver vinderen en BODYSLAM! titelkamp hvor og hvornår end han ønsker det!
Lucky Kid, Chuck Mambo, Rick ‘The Prick’ Dominick, Valentine, Toby Zane, Erik Sabel eller Kaptajn BODYSLAM! kommer skridtet nærmere at være BODYSLAM! Champion om under to uger!

Om det er Michael Fynne der “make it rain”, de kolossale svenskere Sveriges Elite, der destruerer nye ofre eller Peter Olisander, der med sin bog under armen prædiker at “Sandheden gør ondt” er der et show uden lige i vente, når man træder ind i BODYSLAM’s actionfyldte univers. Og når støvet har lagt sig og sidste kamp er udkæmpet rocker Statement efterfesten!

Pumpehuset wrestling 16 marts 2019

“Publikum går amok, som var det en landskamp i Parken” – B.T.
“I aften lever drengedrømmen i bedste velgående … salen koger” – Berlingske

Wrestling billetter i København, marts 2019

København – 16. marts