Resultater fra Aarhus 19. september 2020

Restriktioner til trods, havde vi en fantastisk aften i VoxHall i lørdags! Hvor er det dejligt at være tilbage! Vi glæder os allerede til næste gang – men inden da, besøger vi blandt andet Magasinet i Odense fredag 9. oktober, og Pumpehuset i København lørdag 14. november!

Her følger resultater fra Scandi Graps Invitational:

Xander slog Pete Phoenix i første runde af Scandi Graps Invitational, efter Pete Phoenix forsøgte at bestikke Xander til at lade sig tabe. Xander accepterede ikke tilbuddet, men beholdt rigmandsknægtens penge alligevel!

BODYSLAM! Champion Peter Olisander vandt over Rick Dominick, efter at hamre ham i hovedet med BODYSLAM! bæltet uden dommeren så det, og gik dermed også videre til anden runde i Scandi Graps Invitational. Han proklamerede samtidig, at han ville gå hele vejen i turneringen, mens Emeritus ikke havde en chance uden ham.

Emeritus vandt over Hunyadi Tamás i en hårdt kæmpet kamp, hvor Peter Olisander ikke var at finde ved Emeritus’ side.

Carlos Zamoras modstander i Scandi Graps Invitational var ikke annonceret, så da Xander igen kom ud, var forvirringen total. Xander forklarede dog, at det var hans makker fra RandersPagne, Adonis, der endelig var tilbage fra skade! I sidste ende formåede Carlos Zamora dog at gå videre i turneringen, da Pete Phoenix distraherede Adonis, og efterfølgende gav Carlos Zamora penge for ikke at give slip på sit vindende greb efter kampen.

Xander gjorde i anden runde kort proces mod Peter Olisander, der havde så travlt med at proklamere sin egen storhed, at Xander med et hurtigt roll-up sendte BODYSLAM! mesteren ud af Scandi Graps Invitational, og selv kunne indtage en plads i finalen!

I en kamp hvor både Carlos Zamora og Emeritus viste fightervilje, formåede Emeritus at vende Carlos’ vindende submission-greb fra tidligere, og sikre sig en sejr og en plads i Scandi Graps Invitational finalen mod Xander!

Alle tre Easy Loverz, Erik Sabel, Bam Bam Quaade og Jackpot indtog ringen, forud for, at én af dem skulle op imod Toby Zane. Men inden Toby fik mulighed for at vælge en modstander, angreb alle Easy Loverz ham. Men en redning fra BODYSLAM! Tag Team mestrene Tank og Michael Fynne gjorde oddsene mere fair, og satte en six man tag team kamp op!

Tank, Michael Fynne og Toby Zane vandt over Easy Loverz, efter Easy Loverz viste fantastisk tag team synergi, men måtte se sig slået af de mere erfarne Tank og Fynne, samt Toby Zanes dristige akrobatik!

FINALEN I SCANDI GRAPS INVITATIONAL 2020:
I en kamp med et utal af kontroverser, stole og borde, hev Emeritus i sidste ende sejren hjem, og kunne hæve Scandi Graps Invitational trofæet over hovedet. Mens Emeritus var distraheret, angreb Peter Olisander dog Xander, og var med til at give Emeritus sejren. Dette fik efterfølgende Olisander til at ødelægge Emeritus’ nyvundne trofæ, og proklamere, at han stadig intet er, uden sin leder fra Sandhedsbevægelsen.

Da det så ud til, at Emeritus og Olisander ville ende i totterne på hinanden, gav RandersPagne Olisander et dobbelt superkick, hvilket fik Emeritus til i stedet at forlade ringen, og hjælpe sin leder fra ”Sandheden” tilbage på benene. Efterfølgende brød helvede løs, da Pete Phoenix og Carlos Zamora angreb Randerspagne bagfra, hvilket fik BODYSLAM! Tag Team mestrene Tank og Fynne lokket tilbage til ringen, hvor de fik gjort kål på Phoenix og Zamora. Som ”tak” for hjælpen samlede RandersPagne BODYSLAM! Tag Team titlerne op, og gav dem lettere modvilligt tilbage til Tank og Fynne.

Vi ses i Odense fredag 9. oktober!

Wrestling billetter - Odense 2020

Magasinet, Odense – fredag 9. oktober

Wrestling billetter - København 2020

Pumpehuset, København – 14. november