Resultater fra Esbjerg

Tusind tak til alle fans der sørgede for fuldt hus og fantastisk stemning på Tobakken Spillested i går!

RESULTATER:

“Suit Up” Kristian Thorn startede ballet ved at besejre andagtens alkoholfri væbner Levi Petrus

Inden næste kamp kunnne komme i gang afbrød Peter Olisander ceremonimester Michael Madsen, og erklærede, at Sandhedens Helgen havde åbenbaret sig for ham, i form af BODYSLAM! hyggepapa nr. 1 Emeritus.

Emeritus vandt med assistance fra Peter Olisander over Shooter Schjøtler

Sveriges Elite (Harley Rage og Steinbolt) slog den dynamiske duo bestående af El Vecino og Heresh Kurdi

I en kamp om at blive førsteudfordrer til BODYSLAM! Titlen på Magasinet i Odense endte i en dobbelt diskvalifikation, da både Michael Fynne og og Rick ‘The Prick’ Dominick endte igennem et bord! Det bliver derfor en triple threat kamp om BODYSLAM! Titlen, når BODYSLAM! gæster Odense 29. april.

Efter kampen forsøgte Zach White at hjælpe Michael Fynne med at få gjort det af med Rick Dominick, men endte i stedet alene i ringen med monsteret VASYL, der fik sendt Zach White fra Esbjerg med en overordentlig mængde blå mærker.

I aftenens hovedkamp om BODYSLAM! Mesterskabstitlen kæmpede de to publikumsfavoritter Tank – Pro wrestler og “Mr. Massive” Chuck Cyrus i en udmattende maratonpræstation, der efterlod begge mænd drænede for energi. Til sidst formåede den regerende og forsvarende mester, Tank, dog at sende Chuck Cyrus til tælling med et altødelæggende Chokeslam, og er dermed klar til at forsvare titlen mod Michael Fynne og Rick “The Prick” Dominick 29. april på Magasinet, Odense!

Billetter til Magasinet, Odense

Foto: Lars Thomsen