Resultater fra Odense 9. juni 2018

Foran et brandvarmt publikum leverede BODYSLAM! Mesteren Michael Fynne en kraftpræstation af proportioner imod “Sandheden” Peter Olisander, der flere gange sendte publikum i ekstase!

Resten af showet var som følger:

Steinbolt besejrede Matthew Burnett.

Shooter Schjøtler vandt over den debuterende Toby Zane, i en kamp Zach White havde besluttet skulle afgøre, hvem der ville udfordre ham i en open challenge senere.

Tank slog Harley Rage, hvorefter Steinbolt og Harley begge angreb den 2 meter høje tidligere mester. Til sidst kom Matthew Burnett ham til undsætning, og jagede Sveriges Elite ud af Odense!

Shooter Schjøtler besejrede Zach White i løbet af få sekunder. Zach White bad derefter om en omkamp, hvilket havde samme udfald som første forsøg.
Endelig angreb Zach White Shooter Schjøtler før tredje omgang, og formåede derved at hive en sejr hjem.

White var dog ikke tilfreds med Ceremonimester Michael Madsens annoncering af den noget spegede sejr, hvilket resulterede i et slam og et legdrop fra den slipseklædte kurator!

I aftenens hovedkamp slog Michael Fynne “Sandheden” Peter Olisander, som var flankeret af Emeritus, efter et Frog Splash gennem et bord!

Odense var atter engang et fantastisk publikum og vi ruller nu videre mod København og Aarhus i september. Billetterne er allerede i salg:

Wrestling i København september 2018

København, 15. september 2018

Wrestling i Aarhus september 2018

Aarhus, 29. september 2018