Resultater fra Skråen

Et fantastisk show i Aalborg så en rekordstor mængde fans møde op for at opleve BODYSLAM! Pro-Wrestling live i et tætpakket Skråen. Her er resultaterne fra lørdagens brag af et show.

shootermiguel

Foto: J. Lawrence Photography

Shooter Schjøtler vs. Martin Miguel

I aftenens første kamp var det veteran mod debutant, da den erfarne, tekniske wrestler Shooter Schjøtler gik op imod den hurtige, atletiske og præcise striker Martin Miguel, som her debuterede. Kampen bølgede frem og tilbage, men til sidst var det erfaringen der gjorde forskellen. Shooter plantede Miguel på toppen af hovedet med en brutal tornado DDT, hvilket ledte til en 3-tælling. Efter kampen var der en tydelig respekt mellem de to og de to gav hånd til publikums klapsalver.

vasyl

Foto: J. Lawrence Photography

Inden næste kamp kunne komme i gang, kom Joe North ud med sin bodyguard Zach White for at forlange en kamp. Det han fik var noget meget mere skræmmende. Vasyl kom ud og tiltrods for at blive angrebet af begge mænd, vidste han ingen tegn på smerte. Tvært imod angreb han de to hårdere og endte det hele med at en tombstone piledriver, der maste en opslået stol flad vha. Joe Norths kranie.

lorycourtney

Foto: J. Lawrence Photography

Lady Lory vs. Courtney

En kamp som mange havde set frem til var den internationale kvindekamp med to af de bedste kvindelige wrestlere i Europa en-mod-en. De to kvinder viste virkelig at det ikke kun er drengene der kan gå til den i ringen og imponerede med masser af action. Kampen igennem var Lory nødt til at snyde for at have en chance mod Courtney, og til sidst kvalte hun den unge skotte med sit medbragte, tyske flag. Dommeren så det, retfærdigheden skete fyldest og Courtney sejrede på diskvalifikation.

rickmeritusridgerage2

Foto: J. Lawrence Photography

Ridgeway & Rage vs. Dominick & Emeritus (med Grace og Hailey)

Tag team matchen med de umage makkere var skueplads for en masse, der ikke kan kategoriseres som god sportsånd. Det første Ridgeway og Rage gjorde, da Rick Dominck og Emeritus var kommet ud med deres respektive, kvindelige valets, var at påpege at der i kontrakten står at kampen er to-mod-to. Efter megen utilfredshed fra både Hailey og Grace samt publikum, blev de to sendt tilbage backstage og kampen begyndte.

Ridgeway og Rage formåede at snyde sig til en fordel og bibeholdt den igennem store dele af kampen, men til sidst formåede Rick Dominick at skabe et comeback og da Grace og Hailey igen kom ud for at yde støtte formåede han at tagge Emeritus. Herefter var det som om de to måske alligevel var som skabt til at arbejde sammen, da de i samarbejde fik overtaget og nærmede sig sejren. Alt gik dog galt da Emeritus viste sig som en selvcentreret individ og smed Rick ud af ringen, for at tage sejren selv. Efter dette tillidsbrud var der ingen måde at holdet kunne arbejde sammen, og til sidst blev Rick ramt i skridtet af Ridgeway, da Rick forsøgte at kravle ind i ringen, hvilket ledte til et nederlag.

Efter kampen afkrævede Rick Dominick Emeritus en forklaring, som aldrig kom. Lige da det så ud til at de to ville ryge i totterne på hinanden, forsøgte Hailey at gyde olie på vandene ved at udføre en vovet dans, som efterhånden er blevet hendes kendetegn. Denne gang ville hun dog også have Grace med, hvilket aldrig nåede at ske, da Emeritus tvang Ricks kæreste op i et ringhjørne. Noget der ikke faldt i god jord hos den iltre bad boy. Da han forsøgte at få Grace ud af ringen blev han angrebet bagfra af sin tidligere makker og nedlagt med en deathdrop DDT.

chuckleviespen

Foto: J. Lawrence Photography

Levi Petrus vs. Espen Olsen vs. Chuck Cyrus

Før kampen havde alle tre deltagere noget at sige til publikum: Levi prædikede at de ikke skulle drikke. Espen mener at han Norge er bedre end Danmark, og da især Aalborg. “Mr. Massive” Chuck Cyrus foreslog at man tog sig en ekstra fadøl, havde det sjovt og desuden ikke lyttede til et ord af hvad de to andre snakkede om. Selve kampen var om muligt en show-stealer, hvor alle tre gjorde deres absolut yderste for at hive sejren hjem, lige fra et German suplex på to mennesker til den tower of doom double powerbomb, som sikrede Chucky C sejren til øredøvende jubel fra de Aalborgensiske fans.

fynnetank

Foto: J. Lawrence Photography

Michael Fynne vs. Tank – table match

Rivalerne skulle mødes igen, og denne gang var et pinfall ikke nok: Den eneste måde at vinde var at smide sin modstander igennem et bord. Inden det kom så vidt så Skråen Michael Fynne og Tank tæske løs på hinanden med næver og med stole, indtil det så ud til at Tank havde overtaget. Netop som han satte bordet op, gik lyset ud! Da det kom tilbage stod Emeritus i ringen og spyttede black mist i Tanks øjne og blændede ham. Inden han kunne gøre mere skade, løb Rick Dominick til ringen og fik en smule payback for tidligere på aftenen, inden Emeritus igen forsvandt med Rick lige i hælene.

Det så ud til at Tank med publikums hjælp kunne overkomme midlertidigt at have mistet evnen til at se, men så trådte Michael Fynnes plan for alvor i kraft. Rage og Ridgeway løb ned til ringen og gjorde det til tre-mod-en i den rapkæftede rappers favør. Bestukket af Fynne, holdt de Tank fast på bordet indtil Fynne hev en noget tvivlsom men dog stadig lovlig sejr hjem ved at frogsplash’e Tank igennem bordet.

Efter kampen fejrede Michael Fynne sin største sejr til dato med at give skudud til sit crew. Inden han selv forsvandt for at tage på club og drikke Cristal, beordrede han Rage og Ridgeway til at smide Tank igennem endnu et bord og afslutte hans karriere. Med Fynne væk var det stadig to-mod-en, men de odds blev forbedret da Rick Dominick løb ud og blandede sig. Hans fik Ridgeway af vejen og med en sidste kraftanstrengelse formåede Tank at udføre et spear på Harley Rage igennem det resterende bord, som stod i hjørnet.

Alt imens ceremonimester Michael Madsen talte til de 350+ publikummer en sidste gang, stod Dominick og Tank tilbage i ringen med hovedet holdt højt imod alle odds.

BODYSLAM! vil gerne takke Skråen for at danne rammerne om et fantastisk show og alle de aalborgensiske wrestling-fans der mødte op. Tak for denne gang, vi ses helt sikkert igen, Aalborg!

tank rick og grace

Foto: Heriette Mølgaard