Resultater fra Train

Det blev en historisk aften på Train i lørdags, da den første BODYSLAM! Champion blev kåret! Efter en intens main event mod Chris Ridgeway formåede Tank til sidst at hive sejren i hus og løfte bæltet højt over hovedet!

Følg med her på siden og på diverse sociale medier, hvor der vil være masser af billeder fra showet i de kommende dage og uger.

RESULTATER:

Inden showet for alvor kunne komme i gang, kom Michael Fynne, Chris Ridgeway, Zach White og Joe North ud, hvorefter Michael Fynne annoncerede at hans crew nu gik under navnet Shotgun Cartel. En gruppe, der i følge ‘The Get High Bad Guy’ “take a backseat to no one”. Fynne lovede desuden, at både han selv og Ridgeway ville gå direkte til finalen i Ecstasy of Gold turneringen.

Første runde i Ecstasy of Gold turneringen:
Chris Ridgeway vandt over Kristian Thorn

Første runde i Ecstasy of Gold turneringen:
Martin Miguel vandt over Michael Fynne – efter kampen smadrede Michael Fynne og Shotgun Cartel med en stol og sendte ham på hospitalet

Første runde i Ecstasy of Gold turneringen:
Tank vandt over Kimball – efter kampen slog Kimball sig til Shotgun Cartel og forsøgte at brække Tanks arm.

Mixed tag team match:
Rick ‘The Prick’ Dominick” og Grace Penny vandt over Emeritus og Hailey

Special challenge match:
VASYL udraderede Joe North

Inden ceremonimester Michael Madsen kunne nå at sætte main eventen i gang, dukkede Chris Ridgeway og Michael Fynne op med champagne i hånden og damer under armene. Fynne forlangte, at Ridgeway skulle have overrakt titlen, hvortil Michael Madsen havde en notabene: Tank er stadig klar til kamp!

Finale i Ecstasy of Gold:
Tank slog Chris Ridgeway i en No DQ kamp og blev hermed den første BODYSLAM! Champion!

BODYSLAM! Pro-Wrestling vil gerne sige officielt tak til Train og de mange fans, der gjorde showet til en stor succes. Hold øje med billeder og video fra showet i de kommende dage og uger her på siden og på de sociale medier.