Resultater fra SkråenSlam 2018

Om morgenen den 13. januar 2018 var Chuck Cyrus i et færdselsuheld på vej til lufthavnen i Stansted i Storbritannien. Han har det efter omstændighederne godt og vi sender de bedste tanker til Chuck og håber at se ham tilbage i ringen snarest.

Med denne ændring blev der vendt op og ned på årets første show foran 400 tilskuere på Skråen i Aalborg. Her følger resultater fra det store show, som er blevet en januar-tradition igennem de seneste 3 år:

Ceremonimester Michael Madsen annoncerede at BODYSLAM! Champion Michael Fynne skulle forsvare titlen i en triple threat TLC match imod Ashley Dunn og Chris Tyler i aftenens main event!

Kristian Thorn besejrede Shooter Schjøtler

Sveriges Elite (Steinbolt & Harley Rage) vandt over Danny Sharp & Tommy Blunt

Rick “The Prick” Dominick vandt over Kimball

Tank og Matthew Burnett vandt over Peter Olisander og Emeritus

Sixt slog Betty Rose

Michael Fynne vandt over Ashley Dunn og Chris Tyler i en TLC kamp og er fortsat BODYSLAM! Champion.

Vi havde en fantastisk aften sammen med de mange fans i Aalborg og kan dårligt vente med at vende tilbage. Mange tak for den fantastiske støtte.

Bliv wrestler!

Husk desuden, at hvis du selv har fået mod på at tage det første skridt mod selv at stå i ringen, så har vi åbent try-out til vores affilierede wrestling-skole Al Snow Wrestling Academy Denmark næste weekend! Try-out for kvinder lørdag 20. januar kl. 14 og for mænd søndag 21. januar kl. 10. Meget mere info på facebook eller ved at skrive til kontakt(snabel-a)bodyslam.dk

Show i København

Der er mulighed for at se os i Pumpehuset i København for første gang om lidt over en måned 17. februar! Vi tager bl.a. den britiske indie sensation Chris Brookes med og der er afterparty og koncert med SEA efter showet! Det bliver et brag af en fest, som du ikke må gå glip af!

Wrestling billetter - København 2018

København 17. februar 2018