Resultater fra Kolding 22. oktober

I går var en veloverstået debut i Kolding. Vores første besøg i Slicetown var ekstra specielt pga. besøg fra USA i form af Alexander James og Jaxon Stone, som gjorde et kæmpe indtryk på både deres modstandere, men også fansene i Kolding. Men hvordan gik det egentlig vores udenlandske gæster og de sædvanlige BODYSLAM-favoritter? Herunder er resultaterne fra Godset 22. oktober:

Resultater:
Harley Rage besejrede Rayo Blanco og Jaxon Stone i en triple threat match.

Kampen mellem Rick “The Prick” Dominick og Zach White fra Shotgun Cartel nåede næsten ikke at komme i gang før Kimball blandede sig til Zach Whites fordel. Shooter Schjøtler kom dog Rick til undsætning, hvilket ledte til.

Rick Dominick & Shooter Schjøtler slog Shotgun Cartel, efter Zach White fik smidt en lagkage i ansigtet (igen) og åd et superkick efterfølgende.

Tank vandt over Emeritus via diskvalifikation, efter Peter Olisander blandede sig i løjerne.

Peter Olisander slog den debuterende Matthew Burnett i hovedet med ‘Sandheden’, og kunne derved erklære sig vinder, og atter fortælle, at “Sandheden gør ondt”.

Efterfølgende hidkaldte Olisander sit sandhedsvidne Emeritus, som fortsatte korstoget mod Burnett. Tank havde samtidig fået nok, og sænkede Olisander med et dundrende Chokeslam og reddede Matthew.

I BODYSLAM! Championship main eventen slog “The Godfather of Grillz” Michael Fynne amerikanske Alexander James, og er dermed Fortsat BODYSLAM! Champion!

Sejren betyder også, at det bliver MICHAEL FYNNE VS. “MR. MASSIVE” CHUCK CYRUS på Skråen i Aalborg 13. januar! Sidst var der udsolgt i forsalg, så vent ikke for længe med at købe billet til et af årets helt store shows!

Billetter til wrestling Aalborg 2018

Aalborg 13. januar 2018