Wrestling i Voxhall

Resultater fra VoxHall 7. december 2019

Årtiets sidste BODYSLAM! show løb af stablen lørdag aften, da vi for første gang indtog VoxHall i Aarhus! Tusind tak til alle der dukkede op, og var med til at skabe endnu en magisk aften i wrestlingens tegn! Vi vender tilbage i det nye år allerede 11. januar, når vi gæster Skråen i Aalborg til SkråenSlam! Her følger resultaterne fra Aarhus:

Aya Frick besejrede Betty Rose, der led sit første nederlag i 12 måneder!

Bam Bam Quaade slog Toby Zane & Kaptajn BODYSLAM i en triple threat

Tank, Rick ‘The Prick’ Dominick og Xander besejrede Peter Olisander, Emeritus og Vasyl, da Tank pinnede Vasyl

Ceremonimester Michael Madsens Julestue blev på det groveste afbrudt af Chief Deputy Dunne fra ”The Anti-Fun Police”, der mente det simpelthen var blevet for sjovt og hyggeligt. Dette ledte direkte til, at Michael Fynne kom til ringen!

Michael Fynne brød sin række af nederlag der har redet ham som en mare gennem 2019, og sluttede året med en sejr over Chief Deputy Dunne!

I aftenens hovedkamp besejrede de forsvarende BODYSLAM! Tag Team Champions, Sveriges Elite, det britiske hold bestående af Chuck Mambo og William Eaver, sammen kendt som “Sweet Jesus”. Sveriges Elite går dermed ind i 2020 med titlerne i behold.

Efter kampen blev Sveriges Elite afbrudt midt i deres hånlige sejrsrunde, da Tank dukkede op. Sveriges Elite vandt tag team titlerne, da de skadede Tanks tidligere makker Matthew Burnett – men Tank var ikke kommet alene denne aften: Hans tidligere rival Michael Fynne slog sig til Tank, og sammen indtog de ringen og sendte de to svenskere tilbage over sundet!
Kommer vi til at se Tank og Michael Fynne som faste tag team makkere? Vil Sveriges Elite acceptere at forsvare mod et dansk tag team? Alt er oppe i luften, inden vi rammer Skråen i Aalborg den 11. januar!

Skynd dig at sikre din billet til øretævernes holdeplads. Vi ses ved ringside:

billetlink - Wrestling i Aalborg 2020

Aalborg – 11. januar 2020

Foto: Søren Smidt