Sådan starter vi wrestling-året i Aalborg 11. januar

Det er en årlig tradition: Den anden lørdag i januar har vi siden 2016 afholdt wrestling for fulde huse på Skråen i Aalborg. Skråen overdøver ethvert fyrværkeri, når BODYSLAM! kommer til byen og vi glæder os virkelig til vores femte besøg. Her kan du se, hvad der (blandt andet) skal ske 11. januar i Aalborg: [OPDATERES LØBENDE]

FLERE KAMPE ANNONCERES LØBENDE!

Vi får en meget speciel gæst på besøg 11. januar: Den kun 19-årige irske sensation Scotty Davis kommer til Danmark for første gang. Den unge irer, som er tidligere mester i brydning, har haft sin sejrsgang over hele Europa og nu er hans sigte sat på Aalborg.

Oplev bl.a: Michael Fynne, Tank, Peter Olisander, Steinbolt, Harley Rage, Erik Sabel og mange flere!

Man kan kun elske stemningen, publikum er med til at skabe, hver gang BODYSLAM! besøger Aalborg. 11. januar 2020 fortsætter succesen på femte år, når BODYSLAM! Wrestling blæser taget fuldstændig af Skråen.

Wrestling er ikke helt som nogen anden underholdningsform, så der er en helt unik oplevelse under opsejling. Højtflyvende, hårdtslående og helt sit eget! Vent ikke for længe med at sikre dig billetter til øretævernes holdeplads.

Vi har set lidt af hvert i Aalborg; internationale stjerner har imponeret, venskaber ødelagt og mestre er blevet kronet. Man kan altid forvente både drama og spænding i den vanvittige wrestling-verden. Den eneste måde at finde ud af, hvilket drama der kommer til at udspille sig i næste kapitel, er at være med på Skråen 11. januar.

billetlink - Wrestling i Aalborg 2020

Aalborg – 11. januar 2020