“Speedball” Mike Bailey og Veda Scott debuterer til oktober

Når BODYSLAM! endnu engang ruller ind på Danmarks vel nok mest intense wrestling-venue Pumpehuset 19. oktober, er det med internationalt anerkendte kombatanter på programmet. Canadiske “Speedball” Mike Bailey, der har et sort bælte i taekwondo udover sine wrestling-evner at falde tilbage på, har igennem de seneste år skabt sig et navn udenfor sit hjemland i bl.a. Japan for den anerkendte DDT promotion.

International hype

Det var efter at han blev forment adgang til USA, at Bailey satte sig som mål at rejse verden over for at skabe sig et navn udenfor sit hjemlige Canada. Det er lykkes til overmåde, men Skandinavien er fortsat ikke et sted, han har sat sine ben. Selvsamme ben, som med præcise og dødbringende spark, har været drivkraften i hans karriere hidtil.

Veda Scott

Veda Scott

Amerikanske Veda Scott er mest kendt fra sin tid i én af Nordamerikas mest velkendte forbund: Ring of Honor Wrestling. Derudover har hendes talenter også taget hende på denne side af atlanten, hovedsageligt i Storbritannien, og Japan. Det bliver interessant at se, hvordan hun bliver taget imod, når højkaliber talent endnu engang bliver vist i den voksende skandinaviske kvinde-division.

Billetter til vores return til Pumpehuset er allerede i salg, så vent ikke for længe, hvis øl og øretæver er lige din stil. Vi har det med at blive udsolgt i forsalg, når vi gæster Pumperen. Ses vi?

BODYSLAM Wrestling København

København – 19. oktober