Vores største titelkamp nogensinde headliner Odense-show

Klik her for at se en opdateret kampliste for vores show i Odense 29. april – Opdateres løbende!

MAIN EVENT: TRIPLE THREAT BODYSLAM! CHAMPIONSHIP MATCH:
Tank (C) vs. Michael Fynne vs. Rick Dominick

Den forsvarende BODYSLAM! mester, Tank, der har en mængde imponerende internationale titelforsvar bag sig, skal møde ikke bare én, men to af de mest guld-hungrende antagonister, i form af kæberaslernes konge, Rick ‘The Prick’ Dominick, og “The Get High Bad Guy”, Michael Fynne.
Fynne har som den eneste vundet over Tank (dog ikke ligefrem fair), hvilket har boostet hans selvtillid. Samtidig har det dog også gjort mesteren Tank ivrig efter hævn. Og sidst men ikke mindst har tredjemanden Dominick guld i sigte og vil forsøge at udnytte de to andre deltageres personlige had til egen vinding.
Hvem forlader Odense som BODYSLAM! Champion?!

SINGLES MATCH:
Chuck Cyrus vs. Emeritus

Der er også garanti for rå muskelkraft, når den britiske donkraft, “Mr. Massive” Chuck Cyrus, skal imod det gotiske gyser-gespenst, Emeritus! Chuck Cyrus, der sidst udfordrede Tank om BODYSLAM! Mesterskabsbæltet, kommer til Magasinet, Odense for ikke alene at bevise, at han hører til i toppen af BODYSLAM!, men også for at sørge for, at besøget bliver en fest af proportioner! Men kan han og publikum holde feststemningen høj, når wrestlings svar på Nosferatu, Emeritus, står overfor Chuck Cyrus i ringen?

KAMP UDEN REGLER:
Vasyl vs. Zach White

Siden Zach White fra Shotgun Cartel flygtede ud af Tobakken Spillested i Esbjerg med VASYLs kæreste ejendele, hans bamsebjørn og bundter af børnesko, har Cartel-klepperten været en jaget mand, på flugt fra BODYSLAM! monsteret fra Tjernobyl.

Men 29. april til wrestling på Magasinet i Odense er flugten ovre: VASYL og Zach White skal her mødes i en kamp uden regler, hvor kun VASYLs fantasi sætter grænser for hvilket voldsorgie der vil udspille sig!

SWIPE-ELLER-SKRID MATCH:
Kristian Thorn vs. Leeloo

Der bliver fest til den lyse morgen, når Tinder-tyren fra BODYSLAM!, “Suit Up” Kristian Thorn, kommer til Magasinet, Odense for at levere højre-swipes og højre-hooks i ligeligt doserede mængder! Men Kristian Thorn kan godt pakke jakkesæt og dance-moves langt væk, hvis det står til hans modstander i Odense, den absurde original Leeloo.

Kommer Kristian Thorn til at danse natten lang i H.C. Andersens hjemby? Eller bliver det den langskæggede løjser Leeloo der lukker festen?

PLUS ENDNU MERE! Bl.a. har Sveriges Elite udfordret et hvert tag team til kamp!

Du kan også følge med på vores facebook-side eller -event, hvor vi også deler opdateringer, videoer, billeder og meget mere: https://www.facebook.com/bodyslamprowres/ og https://www.facebook.com/events/364711900558401/

Billetter til Magasinet, Odense

Ret til ændringer forbeholdes